Select your timezone: Select
Pauliuske

CHELSEA - WEST BROMWICH ALBION

11/09 17:00
Added 2013/11/09 12:40 | 0 thanks
  • Yes: 59.5%
  • No: 2.7%
  • No Opinions: 37.8%
  • Voted: 37

Pick: CHELSEA (-1.5) @1.900 8/10 -8.00

Pas Chelsea i Stamford Bridge atvyksta West Bromwich Albion klubas.

Chelsea demonstruoja tikrai kokybiška futbolą, tiek gynyba, tiek puolimas veikia gerai, CL zygiuoja užtikrintai, po pirmų pralaimetų rungtyniu rugsejy, toliau sekė trys sausos pergalės triuškinančiu skyrtumu, 3-0, 3-0 v Schalke, 4-0 Steaua. Premier lygoje rikiuojasi antroje vietoje su 20taškų, ir nuo Arsenalo atsilieka 5taškais, tiesa tiek pats po 20 yra surinkę 3 komandos, o dar likusios 3 turi po 19, taigi situacija yra tikrai įtempta, ir taškų barstyti negalima, praeitose rungtynėse Premiere Chelsea išvykoje pralaimėjo 0-2 Newcastlui, po kurių net neabejoju, kad pizdako nuo Mou gavo ne vienas ir ne du futbolininkai, ir iškart matome rezultata, CL lygoje labai ramiai buvo sutriuskintas Schalke klubas. Dabar bus zaidžiama namie, pries lygos vidutinioke, Mauro pikti žodžiai tikriausiai dar nepasimiršo po pazeminimo Newcastle, todėl čia matau tik Chelsea užtikrintą pergalę.

Pas Chelsea negalės visdar padeti Torresas, bet kaip kiti puolėjai (Eto, Ba) demonstruoja labai gerą forma, tai menkas čia praradimas.


West Bromwich Albion, lygos viduryje, 11vt, 13taškų, šiektiek iššoko aukščiau bambos Albionas šiame sezone, žaidžia tikrai pagirtinai ir jei ne neseniai pralaimėjimas Liverpooliui 4-1, tai kaip ir nebūtų prie ko prikibti, bet šiandien manau bus lemiamas faktorius Chlesea nusiteikimas rungtynems, o ne Albiono sugebėjimas pasipriešinti.

Manau tūrėtų ramiai išeiti Chelsea savų žiurovų akivaizdoje ir užtikrintai laimėti, spečiau rezultatą 2-0, prieš Schalke atspėjau, gal ir čia pasisekes, sekmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)