Select your timezone: Select
Pauliuske

BRAZILIJA - ISPANIJA

07/01 01:00
Added 2013/06/28 12:39 | 0 thanks
  • Yes: 37.2%
  • No: 34.0%
  • No Opinions: 28.7%
  • Voted: 94

Pick: ISPANIJA @185 8/10 -8.00

Paskutinė prognozė šiame čempionate, kaip nekeista labai pelnyngas čempionatas manau daugumai lošėjų, overiai ėjo ten kur ir tūrėjo, pergalės komandų taip pat, žodžiu be staigmenų, beliko vienas žingsnis tai finalas, kuriame einu su Ispanais.

Taip Ispanai aptūrėjo sunkias varžybas kur gal ir nebuvo galima tikėtis, kad taip sunkiai pateks į finalą, bet vis dėlto pateko, ir jei tai nebūtų Ispanai dar susimastyčiau už juos dėti, bet kiek tokių praslydimų jie tūrėjo, kad net negalima sakyti, kad čia sekmė kokia nors buvo, tiesiog eilinis Ispanų kelias link čempionų.
Daug apie jų žaidimą nepapasakosiu, niekas nepasikeitę, gal gynyba šiek tiek šlubuoja.

Brazilai tuo tarpu turi super talentą Neymara per kury sukasi absoliučiai visas žaidimas, jei ne jis tai vargu ar Brazilai būtų nukeliave iki finalo, nes kiti puolėjai švelniai tariant neblizga, ir išjungus Neymarą iš žaidimo Brazilams nebūtų daug šansų įveikti Ispanus. Brazilai aptūrėjo irgi gan sunkais varžybas su Urugvajumi, kur tik rungtynių pabaigoje išplėšė pergalę, gynyba Brazilų yra gan prasta.

Dabar apie rungtynes, manau tūrėtų būti gan atviros, abi komandos mėgsta palaikyti kamuoly ir bus įdomu žiurėti kaip bus reaguojama i priešininkų kamuolio kontrolę, nes spaudimas tūrėtų vykti kiekvienos komandos priešininkų atžvilgiu kas lydės i puolimą, o Ispanų puolimas labiau komandiškas ne nuo vieno žmogaus priklausantis todėl manau Ispanams bus lengviau kurti progas.

Ispanai yra čempioniška komanda, tuo tarpu Brazilija jauna, ambicinga prie savų žiurovų žaidžianti komanda, kur ir emocijos gali būti per didelės ne laiku ir ne vietoje, esmė, kad imu geresnės komandos pergalę, su didesniu koe ir žymiai didesne finalų patirtimi. Sėkmės

p.s atsiprašau už klaidas ir nerišlius sakinius, skubėjau, beto manau koe tūrėtų kristi už Ispanus

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)