Select your timezone: Select
Pauliuske

BRAZILIJA - ITALIJA

06/22 22:00
Added 2013/06/22 00:22 | 0 thanks
  • Yes: 59.4%
  • No: 9.4%
  • No Opinions: 31.3%
  • Voted: 32

Pick: Over (Abi komandos pelnys bent po įvarty) @-125 10/10 +8.00

Viena iš idomesnių šio turnyro kovų jau rytoj, šeimininkai Brazilai su Italija.

Pradėsiu nuo to, kad Brazilija kolkas per dvejas rungtynės neprasileido nei vieno ivarčio, kas yra tikrai keista, bei didelio sekmės faktoriaus reikėjo, kad taip atsitiktų. Japonai turėjo kelias labai geras progas pasižymėti, bet vis dėlto nepavyko imušti, Meksikiečiai netgi buvo perėme žaidimą po Brazilų ivarčio, bet taipogi nebuvo pelnytas įvartis...Mistika, nes Brazilai tikrai nėra iš tų kuriė garsėtų geležine gynyba, atvirkčiai, stilius primena \"laimės tas kas primuš daugiau\". Patys Brazilai muša kiekvienose rungtynėse, bandžiau ieškot bet tikrai neradau paskutinių rungtynių kada nebuvo pelnytas įvartis, Neymaro forma fantastiska.

Dabar Italai, abiejose prasileido, o prieš Japonus net 3, sunku tikėtis, kad žaidimas bus toks išsiderines kaip ir prieš Japonus, nes 1-a vieta grupėje čia, tai išvengimas Ispanijos 1/2, taigi yra dėlko pakovoti tikrai, aš visgi manau, kad Italai sugryš i savo tikrojo futbolo demonstravimą, tai yra taktiškai gerai parengta gynyba, bei aštrios kontraatakos su Balloteli priešakyje, na o jeigu ne, tai nuo to tik man geriau.
Italija irgi muša kiekvienose varžybose, radau vienas rungtynes kur nebuvo įmušta, tai prieš Čekus, bet ten draugiškos, todel neaktualu.

Spėjimas būtų, kad Brazilija kontroliuos didesnę daly žaidimo, su tokioje formoje esančiu Neymaru, įvartis tikrai tūrėtų būti pasiektas kažkurioje tai fazėje, na o Italai savo kontraatakomis be galo pavojingi, o ir perimti žaidimo kontrolę, jei to reikės manau tikrai galės, todėl Brazilams baigti grupės varžybas \"sausiems\" manau nepavyks visgi.

Velgi 10/10 mano nuomone.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)