Select your timezone: Select
Pauliuske

AC MILAN - BARCELONA

02/20 21:45
Added 2013/02/19 14:18 | 0 thanks
  • Yes: 19.0%
  • No: 51.4%
  • No Opinions: 29.5%
  • Voted: 105

Pick: X (draw) @320 5/10 -5.00

Susitinka etatatine atkrintamuju varzybu CL pora. Daug bus kas nesutiks, bet nematau Barcelonos pergales rytoj Ac Milan namuose, bei sunku isivaizduoti paciu ju pergale, todel optimaliausias su labai labai geru koeficientu pasirinkimas, manau lygiosios. Remiuosi nuojauta, nors visalaika kovos tarp siu komandu buvo atkaklios, nors ir statistika Barcos puseje, bet buvo rungtyniu kai is Ac Milan ta pergale buvo \"pavogta\", nu esme, kad kovos duoda visalaika Milanas, ypac namie.

Ac Milan pastaruoju metu demonstruoja labai nebloga forma, atejes Balloteli labai lengvai ir galyngai prisijunge prie komandos, Nepalyginsi demonstruojamo zaidimo siuo metu, su tuo kuris buvo sezono pradzioje, Seria A streak siuo metu 5 laimetos rungtynes is eiles.


Chelsea praeitame sezone, parode kaip reikia zaisti su Barcelona, taip pat tie patys Celtic\'ai siame sezone, dave gera zaidimo braiza komandoms kurios zais pries Barcelona. Ac Milan viska reikia pradet nuo gynybos, o turint tokius zaidejus priekyje kaip Balloteli ar El Shaarawy pereiti i gera kontraataka sunku neturetu buti, Barcelona pilnai mano nuomone patenkintu lygus rezultatas kaip 1-1, tada viskas persikeltu pas juos i tvirtove kur jie sunkiai sustabdomi yra, juolab pastaruoju metu nera ju ispudingas zaidimas isvykose, pries Real 1-1, Valencia 1-1, Granada 1-2, taigi nera laimima uztikrintai ir galyngai, taip kaip jie daro namuose.

Trumpai, statistikos nera, nes viskuom remiuosi, nuojauta apie varzybas, ju eiga, ir siaip logiskiausias statymas is visu ties sia dvikova mano nuomone.

Dalinkites informacija, savo nuomone komentaruose apie sias varzybas, rungtynes tik rytoj.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)