Select your timezone: Select
Dariusbet

Barack Obama - Mitt Romney

11/04 00:00
Added 2012/09/01 12:28 | 0 thanks
  • Yes: 29.8%
  • No: 36.2%
  • No Opinions: 34.0%
  • Voted: 47

Pick: Mitt Romney @187 8/10 -8.00

JAV prezidento rinkimai 2012

Kolorado universiteto profesoriai, kurie jau yra nuspėję 8 paskutinius prezidentus \"stato\" už Romnį. 52,9% už marmoną, o kas lieka Obamai (lieka per mažai). Pagrindinis jų argumentas kodėl Obama nelaimės, dabartinis žemas ekonomikos lygis, kuris greičiausiai vėl paskatins ieškot \"Change\".

Garsusis \"konspiratorius\" (Farenheitas 9-11 ir pan.) Maiklas Mūras irgi prognozuoja kad prezidentu taps būtent Romnis. Nors jis teigia, kad jei VISI JAV piliečiai už prezidentą balsuotų American Idol laidoje, tuomet laimėtų Obama, bet taip nebus ir anot jo deja, bet reikėtų pratintis vartot žodžius \"president Romney\".

Kaip plepama, dabar Barako rėmėjai sako daugmaž be jokio entuziazmo, jog balsuos už jį, kai ankstesniuose rinkimuose Obama buvo palaikomas su didele psichoze. Kas vyko ankstesniuose rinkimuose - nors Obama nelaimėjo \"baltųjų\" balsų (tiesa Makeinas labai nedidele persvara laimėjo - baltųjų moterų balsus, kitaip tariant Obama turėjo didelį baltųjų moterų palaikymą), bet tuo metu už jį masiškai balsavo visi jauni žmonės, afroamerikiečiai ir visokie ispanakalbiai. Kaip žinia, po paskutinių metų šitos grupės stipriai nukentėjo ir tokio entuziazmo už Obamą negalima tikėtis, nėra ir tokios psichozės. Iš tam tikro kampo panašiai kaip pas mus, kada žmonės nusivilia, o vistiek neturintys ką veikt pensininkai stabiliai eina balsuot ir nusprendžia kas laimės t.y. tas kas žada mylėt šią grupę. Šiuo atveju baltųjų ir taip pat vyresniųjų (ne psichozei atsidavusio jaunimo) žmonių balsai bus Romnio pusėj, o tai ko gero bus aktyviausi rinkėjai. Tuo tarpu gyvenimu ir ekonomika nusivylę afroamerikiečiai, ispanakalbiai ir jaunimas greičiausiai žiūrės \"Americal Idol\" ir nerodys tokio entuziazmo rinkimuose kaip prieš tai. Atrodo, kad iš ties demokratai kliausis tik skystoku faktorium, t.y. kad rinkėjai po Bušo paprasčiausiai bijos vėl valdžią atiduot respublikonų kandidatui. Bet velnias žino, ypač kai Romnis mėtosi skambiais šūkiais apie tai, kad Amerika bus Nr.1 ir gerbiama pasaulyje, gali atitinkamiem amerikiečiam patikt labiau nei dabartinis matymas, kad šis \"titulas\" slysta ne tik Kinos pusėn, bet ir apskritai JAV vis dažniau išdrįsta priešgyniaut kitos šalys.

Galiausiai dabartinės apklausos rodo panašius balsuotojų procentus už abu(atrodo procento skirtumas). O tai, manyčiau, ženklas neigiamas esamam prezidentui. Kadangi jis masėms jau žinomas, o palaikymas veik toks pat kaip naujo kandidato. Kaip žinia prieš pat rinkimus įsibėgėjus reklamos vajui ir Romnį visi gerai \"pažinos\" (bet jam dar nebus ko per daug prikišt ir badyt pirštais, priešingai nei Obamai).

Na tiesiog toks kofas man atrodo visai neprastas, kai čia mažų mažiausia bus \"fifty-fifty\", pamenu praeituose rinkimuose ir Obamos pergalę prognozovau, kai kofas dar siekė ~5 ir pirmavo H.Clinton (už kurią siūlė panašiai kaip už dabartinį prezidenta ~1.45). Dabar nuojauta sako, kad Obamai reikia kažko LABAI LABAI netikėto prieš Romney.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)