Select your timezone: Select
Dariusbet

Artunedo Martinavarr, Andres - Obry, Julien

08/22 13:00
Added 2012/08/22 11:50 | 0 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 8

Pick: Artunedo Martinavarr, Andres (1) @110 7/10 +7.70

Kofas krito ir krito (buvo 2.35 tonybete), nes laukiau kol kaip visada neskubantis triobet įdės statymą ir pats galėsiu jį atlikt (dar balvonai neįdėję ir dabar). Logika sako teks greitu laiku apleist šią nupiepusią lažybų bendrovę. Mačas tarp prancūzo Obry, reitinge užimančio 329-ąją poziciją ir ispano Artunedo Martinavarr - 520-oji pozicija reitinge. Abu jauni žaidėjai - Obry 20-ies, o ispanas vos 18-ikos. Abu žaidžiantys su panašaus lygio žemo reitingo žaidėjais ir abu nerodantys kažko įspūdingo bei turintys panašius rezultatus. Taigi, kyla klausimas kodėl linkstu ypač jauno ir nepatyrusio tenisininko pusėn. Manau, abu dar kaip ir pusiau vaikai, rimtos patirties trūksta, todėl namų pranašumas ispanui čia bus gan svarbus. Dar svarbesnis faktorius tai turnyre įveikti jų varžovai. Abu įveikė savo tautiečius, Obry įveikė Fabrice Martin (365), o Artunedo - Daniel Munoz (154). Munoz yra gan patyręs 30-metis žaidėjas ir kaip TOKIAM lygyje visai padoriai sužaidžiantis net su tikrai aukšto lygio varžovais, o čia jį jaunasis Artunedo įveikė per du setus 7:6 6:4. Obry gi su Fabrice žaidė 3 setus, šį mačą šiek tiek sekiau ir Martin toli gražu ne kartą sukėlė grėsmę breakint savo varžovo padavimus, tiek pirmam, tiek ir trečiam sete. Pirmame iš Obry pusės tokios grėsmės nebuvo, tačiau vaikinas atsilaikė iki tie-breake ir šią pusiau loteriją laimėjo. Antrą setą gavo 6:3, manau čia ir pasisekė, nes galėjo (ir pagal žaidimą net turėjo) pralošt 2:0. Trečiam vėlgi Martin pradėjo spaust ir turėjo gerą progą breakint pirmuose geimuose Obry. Deja kažko trūko ir jau atrodo 7 geime (jei gerai pamenu) Obry iškėlė rimtesnę grėsmę breakint varžovą. Nors Fabrice ir atsilaikė šiame geime, bet matės, kad prasidėjo kažkoks buksavimas ir sekantį savo padavimą prapylė. Tiesiog, manau, kad šiame mače ne tiek Obry laimėjo, kiek Martinui trūko noro, sėkmės ir dar kažko pribaigt savo varžovą anksčiau. Tuo tarpu Julianas, tiesiog, visą mačą atsilaikinėjo, o jo pabaigoje sudavė lemtingą smūgį ir laimėjo.

O šiandien, manau, žais du jauni, panašaus lygio žaidėjai ir pergalę lems didesnis kovingumas, ispanas, manau tokį parodė neatiduodamas nei seto žaidėjui, kuris šiame turnyre buvo reitinguojamas 2-u numeriu. O kai dar koficientas jo nenaudai, tai ir traukia užmest už jį vidutinę-mažą statymo sumą.

P.S. Prognozė buvo rašyta anksčiau, kofas pakrito, dabar jau ne taip labai ir patrauklus (kai kur ir 2 nesiekia), pats statymo dar neatlikau, nes laukiu kol triobetas pabus ir greičiausiai pasiūlys didelį Š. Todėl dar nežinau ar pats atliksiu šį statymą, visgi, kad jau parašiau prognozę tai įdedu, gal kažkam pravers nuomonė.

P.P.S. Jei patinka pinigus \"ant\" teniso uždėt, tai apeikit Triobet! 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)