Select your timezone: Select
Dariusbet

R. Federer - A. Murray

07/08 16:00
Added 2012/07/08 12:08 | 0 thanks
  • Yes: 73.1%
  • No: 11.5%
  • No Opinions: 15.4%
  • Voted: 26

Pick: R. Federer @-200 7/10 +3.50

Rašiau kaip komentarą statymui už Murray, bet papildysiu ir tegul bus mano prognozė.

Šiaip nekritikuoju statymo už Murray labai, nes logikos yra ir visko gali būti, tik kad kofas tai sakyčiau nėra ten labai didelė dovana, o tiesiog logiškas. Dėl finalistų varžovų tai nežinau, mano galva Tsonga, paskutiniu metu nieko reikšmingo nerodo, kaip žinoma ir Djoko, na bet čia nelyginami žaidėjai, nes toks Djoko, tokį Tsongą nelabai sunkiai sudėtų. Kitavertus dabartinis Murray, manau, kaip ir Fede irgi įveiktų dabartinį Djoko ant žolės, gal tik sunkiau. Va, vienintelį kurį išskirčiau iš finalistų buvusių varžovų tai D.Ferrer. Bet tik truputis sėkmės ir jis galėjo laimėt prieš Murray, o Federeris vistik ne tas pats kas Ferrer (oficiali statistika: Ferrer 0:13 Federer) ir čia greičiausiai jau Murray reiks nemažai sėkmės norint laimėt. Apie kitus varžovus, tai nei nesinori gilintis, nes būtų paprasčiausia beletristika, kai kalbama apie aukščiausią lygį. Dar aš labai vertinu šaltakraujiškumą ir temperamentą tenise (ypač tokio lygio mače), kas čia neabejotinai šveicaro pusėj.

Paskutiniu metu palaikiau tariamus \\\"underdogus\\\" - Ferrer (prieš Murray), Federer (prieš Djoko), kurių kofai buvo panašūs kaip dabar už Murray. Vienas kovingai pralošė, kitas palygint nesunkiai laimėjo. Bet dabar rinkčiaus \\\"favoritą\\\", nors kofas tai toks so so. Prisipažinsiu, kad pats kol kas nestatysiu, nes internete naudojuos tik triobet, kurie siūlo per mažą kofą (žemiau 1.5 neimsiu iš principo), o tonybeto neieškosiu. Imsiu nebent live.

Šiaip prognozę rašau kaip savo nuomonę, be abejo, daug dėmesio ir statymų sulauksiančiam įvikiui. Taip tai statyt turbūt net ir labai neapsimoka, na nebent jau labai tikit Murray 😁 (kuo aš tikrai netikiu) arba šiaip, minimaliai dėl intrigos žiūrint įdomią kovą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)