Select your timezone: Select
Paul

Rapid Bucuresti - Gaz Metan Medias

11/21 19:00
Added 2011/11/21 10:28 | 0 thanks
  • Yes: 58.8%
  • No: 41.2%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 17

Pick: Rapid Bucuresti (1 AH(-1)) @-139 10/10 +7.20

Mano galva, tai saugiausias siandienos fotbolo statymas, Rapid Bucuresti yra gerai sukomplektuota komanda, gedos ir UEFA Europos lygoje sau nedaro, vietinese pirmenybese taip pat demonstruoja solidu zaidima. Siuo metu namu komanda zingsniuoja trecioje vietoje su 28 taskais ir pergales atveju pakiltu i antraja, logiskai galvojus, sias rungtynes Rapid Bucuresti turetu siekti pergales bet kokia kaina, nors sezonas dar net neipusejo, taciau paleisti Dinamo Bucuresti, tikrai, nevertetu, kurie siuo metu turi 33 taskus, bet suzaide vieneriomis rungtynemis daugiau. Tuo labiau, UEFA rungtynes dar tiko po keliu savaiciu, poilsio taip pat gauta, ju oficialiame tinklalapyje nepavyko rasti informacijos apie sudeti, taigi rotaciju neturetu buti ir tikimasi pajegiausios vienuolikes. Namuose Rapid Bucuresti yra iskovoje 4 pergales ir 2 kartus suzaide lygiosiomis

Gaz Metan Medias savo ruostu yra namu komanda, visus taskus renkasi namuose, isvykoje iskovojus tik 1 pergale ir patyrusi 5 pralaimejimus. Poilsio gavo tiek pat kiek ir Rapid, taciau reikia pripazinti, kad zaidejai nera tokio auksto lygio ir pasipriesinti bus nelengva.

Koeficientai taip pat krentau uz AH(-1) pries kelias dienas kontoros siule 1.85-1.9, dabar mazai kur 1.7 berasi. TonyBet gan dosnus duoda 1.72, tik PinnacleSports radau didesni 1.75.

Viska ivertinus, cia tvirta namu pergale, tiketina, daugiau nei 1 ivarciu. Idomus faktas, kad sis statymas yra palankus ir istoriskai 4 namu pergales is 4 galimu. Taigi, tikekimes, kad nieko kardinaliai skirtingo neivyks ir Rapid Bucuresti iskovos, bet jau popieriuje, uztikrinta pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)