Select your timezone: Select
Paul

Bochum - Fortuna Dusseldorf

02/18 19:00
Added 2011/02/18 10:54 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Bochum (1) @110 10/10 +11.00

Na ka, vel sugalvojau pasidalinti sapalionem apie siandienos rungtynes, pradziai 3 prognozes is Vokietijos antrojo diviziono. Patys su vietine universiteto komanda labai gerai suzaidem paskutines rungtynes, si treciadieni 6:2 pergale pazymejom mano 20 gimtadieni, zinoma, po to reikejo viska tinkamai atsvesti, taigi issileido nemazai, o po lygiai 10d graziausios pasaulyje merginos gimtadienis, atitinkama ir staigmena norisi padaryti, truksta keliu centuku, taigi pabandysiu juos siandien islosti. Tikiu savo sekme, tikiuosi, savo prognozemis nepavesiu ir jusu visu!

Taigi, susitinka Bochum ir Fortuna Dusseldorf. Seimininku komanda po pertraukos demonstruoja kokybiska zaidima, nepaisant paskutinio maco su lygos autsaideriais, tu rungtyniu nestebejau, negaliu kazko ir pakomentuot. Siuo metu ju saskaitoje 4 pergales ir 1 lygiosios. Pergales pasiektos pries kelias stiprias ir kelias vidutines komandas. Fortuna Dusseldorf sudaro klaidinga ispudi apie savo zaidima, jei ziuretume tik I rungtyniu statistika po pertraukos, 3 pergales 1 lygiosios ir 1 pralaimejimas, taciau jei pazvelgsim pries ka jos buvo pasiekta, galima tiketis Bochum pergales bent jau minimaliu skirtumu. Pralaimeta lygos lyderiams rezultatu 4:2, o pergales pasiektos tik pries lygos vidutiniokus ir autsaiderius, galbut ir Dusswldorf komandos zaidimas siek tiek pagerejo, taciau kaip bebutu, po pertraukos visi klubai, pries kuriuos buvo pasiektos pergales, demonstruoja bene prasciausia forma lygoje.

Tikiuosi, kad nesusiklostys toks scenarijus kaip pries menesi rungtynese tarp Kaiserslautern ir Koln vienuolikiu, kur taip pat favoritas lyg ir buvo aiskus, pries rungtynes visi koziriai buvo seiminiku pusese, bet visi zinom kaip ten gavosi.

P.S. visus tris statymus sukombinavau dubliais tarpusavyje ir uzstaciau po 50svaru. Sekmes visiems staciusiems uz Bochum pergale!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)