Select your timezone: Select
10only

France - Mexico

06/17 21:30
Added 2010/06/17 17:14 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title France -0.5 (France -0.5) @145 9/10 -9.00

A grupes rungtynes. Ant popieriaus prancuzai favoritai ne tik siam macui bet ir visoje grupeje. Perskaicius ju pavarde, jie turejo buti net ir viso cempionato favoritai. Treneris Raymondas Domenechas surinko geriausius zaidejus, kokius tik imanoma surinkti. Visose pozicijose geriausia ka Prancuzija isugde. Gale stovi Gallasas su Evra, vidury isradingasis saugas Ribery bei Gourcuffas, priekyje Anelka su vienu geriausiu visu laiku puoleju Henry. Be abejones, visi auksciausio lygio futbolininkai. Jie turi tai ko reikia laimeti titula tik klausimas ar pavyks visumoje atrasti aukso gysla zaidime.
Minusas mano nuomone yra atmosfera komandos viduje. Didziausia problema su treneriu Domenechu, kuris neranda kalbos su dauguma zaideju (paskutinis kivircas su Henry, kuris pasodintas ant suolo ir nezaide starte pries Urugvaju). Domenechas neturi palaikymo ir is Prancuzijos fanu. Tad treneris neabejotinai silpniausia Prancuzijos grandis.
Paziurekim i Meksika. Jiems kelias i Pasaulio Cempionata buvo labai sudetingas. Kvalifikacijoje rodyta prasta forma. Pastaruoju metu nacionaline rinktine pakeite net 3 trenerius. Nesiseke Hugo Sanchezui, atleistas ir Svenas Goranas Erikssonas. Tik patyrusiam Javierui Agire pavyko sudelioti viska i savo vietas ir patekta i cempionata. Komandoje nera zvaigzdziu. Na prie tokiu priskirciau nebent Rafaeli Marqueza is Barcelonos.
Viska susimavus, Meksika nera tokia kokybiska komanda kaip Prancuzija, ir mano manymu prancuzai cia pasiims 3 taskus. Urugvajus vakar laimejo pries Pietu Afrika 3-0, tai reiskia, jog jie jau praktiskai uzsitikrine vieta kitam etape. Prancuzams siandien reikia pergale, nes kitaip jie pakliutu i nepavydetina situacija ir pergale pries Pietu Afrika kitam mace butu mirtinai svarbi. Siuo metu Meksika turi pranasuma pries prancuzus, nes ju ivarciu santykis 1/1 yra geresnis nei prancuzu 0/0. Pralaimeti siandien tiesiog negalima.



18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)