Select your timezone: Select
10only

Cempionas - Lakers

06/17 00:00
Added 2010/06/03 12:44 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Lakers (Lakers) @-200 10/10 +5.00

Lakers taps NBA cempionais. Nes Paului Piercui teks dengti Kobe Bryanta. Dabar nesupraskit manes klaidingai. As nenoriu, jog Lakers laimetu si finala. Nesu ir keltu fanas, taciau man patinka Celtics zaidejai - Piercas, Allenas ir Rondo.Jie nuostabus zaidejai. Kobe bus geriausias is visu siam finale, bet jis man neimponuoja. Gasolio nemegstu nuo senu laiku. Apskritai nemegstu ispanu. Tuo tarpu Celtics treneris Riversas turbut pats maloniausias zmogus visoje NBA. Negaleciau apie ji pasakyti nieko blogo. Gaila, bet Docas Riversas negali laimeti 2010 metu NBA finalo taip kaip jis tai padare 2008 metais pries tuos pacius Lakers. O priezastis jau mineta. Paului Piercui ir vel reiks dengti Kobe Bryanta. Piercas to negali. Jis to negali padaryti taip, kaip padare 2008 metais kai Kobe buvo visiskai sustabdytas ir mete vos po 25.7 tasko. Bryantas tada atakavo vos 40.5 % taiklumu. Betkas metydamas tokiu procentu nuzudys savo komanda. Turint omeny komandos vedlius. Tuo tarpu puolime tais metais Piercas dar turedavo parako. 21.9 tasko. Net ir dengdamas Bryanta jis atrasdavo jegu pasizymeti puolime. Tada jis turejo ir gera pagalba. Allenas mete 21.3 tasko tame finale. Garnettas mete 18.3 ir atkovojo 13.1 kamuolio. Sie skaiciai buvo per dideli, kad Lakers juos pranoktu. Bet nieko panasaus nebus si karta, nes visi pagrindiniai to finalo dalyviai paseno ir tapo letesni. Isskyrus Kobe. Jis toks pats geras kaip ir visada. Nenoriu sakyt, bet vistiek issprus: jis net geresnis nei anksciau.
"Nemanau, jog yra abejoniu, kad tai vienas geriausiu atkrintamuju pasirodymu per visa istorija" - Philo Jacksono zodziai treciadieni apie Kobes Bryanto zaidima pasibaigus reguliariam sezonui. Ir jis neturejo omeny butent Kobes Bryanto vieno geriausiu pasirodymu atkrintamosiose. Jis turejo omeny apskritai sudejus visus zaidejus vienas geriausiu pasirodymu atkrintamosiose. O sis zmogus is tuscio i kiaura tikrai nepilsto. Juk jis treniravo Jordana, kuris vede Bullius i 6 titulus. Jis treniravo Shaqa, kuris vede Lakers i 3 titulus mesdamas 30 tasku ir atkovodamas 15 kamuoliu atkrintamosiose. Jacksonas mate daug ispudingu atkrintamuju pasirodymu, taciau Bryanto isskyre kaip viena ispudingiausiu per visa istorija. Siandienos NBA vienintelis zaidejas, kuris yra arti Kobes individualaus talento - LeBronas Jamesas. Ir mateme kaip viskas baigesi keltams pridengus ji konferenciju pusfinalyje. Celtics iveike Cavaliers per 6 macus ir pagrindine to priezastis buvo nuostabi Pierco gynyba pries LeBrona. Tas atsidavimas gynyboje labai kirto per Pierco rezultatyvuma. Vos 13.5 tasko ir 34.5% pataikymas. Taciau keltams nieko daugiau nereikejo. Jiems uzteko Paulo gynybos. Nes uzdengus LeBrona Cavaliers zlunga. Cavs nebeturejo ka pries pastatyt. Na o cia bus visai kas kita.
Net ir jeigu Piercas pristabdytu Kobe (nors to nebus), tik ne tokia forma demonstruojanti Bryanta galima pristabdyt, Lakers turi si bei ta daugiau. Jie turi 213cm Gasoli metanti 20 tasku ir atkovojanti 11 kamuoliu, jie turi 208cm universaluji Lamara Odoma visada renkanti dvigubus dublius, jie turi 213cm Bynuma, kuris ir su kelio trauma meta beveik 10 tasku ispudingu 57% pataikymu.
Lakers yra gili komanda, ir kaip bonusa dar galima prideti tai ko Celtics neturi ir niekada neturejo. Jie turi zaideja, kuri galima pastatyti pries bet koki varzovu lyderi. Rona Artesta. Celtics neturi tokios prabangos. Jie pries Bryanta mes savo lyderi Pierca. Ir cia galima priminti Pierco zodzius 2008 aisiais pries prasidedant finalui.
"Mes kalbame apie geriausia lygos zaideja - tai sunku tiek fiziskai, tiek psichologiskai. As sedziu namie pries serija, ziuriu labai daug jo macu, bandau perprasti jo zaidima puolime, ismokti apsiginti, o tai darant as pamirstu apie savo zaidima puolime, nes tai didziule gynybine atsakomybe"
Tada jam sekesi gan neblogai. Bet kaip minejau 2 metai pakeite daug ka. Si finala Piercas nesulauks tiek pagalbos, kiek sulauke uzpernai kai Allenas ir Garnettas dar buvo

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)