Select your timezone: Select
10only

S.Williams - Stosur

06/02 12:00
Added 2010/05/31 23:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: S.Williams (1) @-200 10/10 -10.00

Taigi roland garros ketvirtfinalis. puikia forma demonstruojanti stosur pries geriausia pasaulio tenisininke serena. pradesiu nuo to, jog kofas nuostabus ir reikia mesti kuo greiciau. net neabejoju, jog kris stipriai. siemet zaidejos jau buvo susitikusius, ir williams be problemu iveike stosur, dar ir budama traumuota. zinoma tas macas Australian Open vyko ant kitos dangos. na o ant grunto zaidejos nera niekada zaidusios tarpusavy.
mano manymu serena laimes si maca. serenos backhandas dviejomis rankomis daug geriau atsilaikys pries Stosur sukta forehanda nei mace su Henin. beje, kai rezultatas geime bus 30-30 arba stosur tures break pointa, Serena kals ace'a, o ne dviguba klaida kaip dare Henin. stosur zaidimas stipriai remiasi pirmuoju arba antruoju jos smugiu. tai yra galingu servu ir antru smugiu po servo. australes gynyba labai itartina. norint ja iveikti reikia pirmam suduoti galinga smugi. taigi cia svarbiausia tureti gera serva ir gera returna. BUTENT SIE PAMINETI DALYKAI - SERENOS STIPRIOJI VIETA.
jeigu williams servuos normaliam lygyje, stosur tures problemu ir apie breaka gales pamirsti. na o serena australe breakins keleta kartu.

tiesiog serena labai neparankus varzovas stosur. visi didziausi australes ginklai yra tokie patys kaip williams. viskas ka stosur daro gerai, williams gali daryti dar geriau. serena stosur pranoks tiek jega, tiek galingu servu.
laukia idomus macas su daug galingu smugiu. bene fiziskai stipriausios tenisininkes susitinka 😁 sekmes statantiems


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)