Select your timezone: Select
10only

Bayern - Manchester united

03/30 21:45
Added 2010/03/30 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Under 2.5 goals (Under 2.5 goals) @-116 7/10 -7.00

Tai bus labai emocingos rungtynes. Kaip tikriausiai pamenate, pries 11 metu Bayernas ir Manchester untied zaide cempionu lygos finale. Tos rungtynes buvo vienos labiausiai jaudinanciu rungtyniu futbolo istorijoje. Bayernas pirmavo likus 3 minutem iki finalinio svilpuko ir tada Sheringhamas bei Solskjaeras viska apverte aukstyn kojomis. Taigi dabar puiki proga Bayernui atsikersyti uz ta nelemta finala.
Nemanau, jog siandien isvysime daug ivarciu. Abi komandos turi problemu su zaidejais. Bayernas zais be diskvalifikuoto Schweinsteiger. Abejones kyla ir del Robeno bei Mario Gomeso. Man Untd turi 2 zaidejus su klaustuku, abudu labai svarbus: Rooney ir Ferdinandas. Sekmadieni jie nezaide pries Boltona, taciau tikimasi jog siandien gales pasirodyti. Kyla klausimas kaip jie tam pasiruose. Kaip matome abejojama del labai svarbiu zaideju abiejoms komandoms. Tokia situacija leidzia manyti, jog ivarciu bus mazai.
Kitas faktas, kuris krypsta link underio yra tas, jog as asmeniskai anglus vertinu kaip sios foros favoritus, taciau Bayernas rungtyniauja namuose. Tad turint omeny tai, jog tai tik pirmas susitikimas, treneriai neturetu daug rizikuoti.
Nors ir negalima lyginti draugisku macu su cempionu lygos rungtynem, sios komandos buvo susitikusios ikisezoniniam draugiskam mace. Tada macas baigesi 0-0.
Pabaigai mano samprotavimai sioms rungtynems. Manau pamatysim labai taktiska, negrazu akiai maca. Bayerno treneris Van Gaalas zino, jog United dabar geresneje formoje nei jo ekipa. Ir be Schweinsteigerio, kuris yra komandos "smegenys", Bayernui praktiskai neimanoma laimeti. Tad trenerio pagrindinis tikslas bus neprasileisti ivarcio namie. Net nulines lygisios jam bus teigiamas rezultatas. Tokioje situacijoje underis labai realus. Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)