Select your timezone: Select
Kaukazas

Juventus - Bologna

10/31 21:45
Added 2012/10/31 19:21 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 4

Pick: Over (3.5) @175 7/10 -7.00

Gal kažkam ir keistas gali būti pasirinkimas, tačiiau šiandien nutariau surizikuoti. O galimybių yra ir nemažų.. Juventus žaidžia namuose kur gali varžovus sudraskyti tikrai nesunkiai.
Pabandysiu apžvelgti dabartinę situaciją. Juve toliau žygiuoja užtikrintai , nors praeitą turą prieš Catania galima sakyti ir pasisekė, iš dalies viskas kaip ir teisinga, geresni buvo Juventus lyginant pagal žaidimą. Esmė ta, kad bianconeri sukuria daug progų per rungtynes, vienas dalykas yra prastas, tai tų progų užbaigimas. Reikia kaip oro solidaus puolėjo, nes tokie padarai kaip Matri ar Bendtner progas švaisto vieną po kitos.. Apie kitus irgi tą patį galima pasakyti, vienintelis Vucinic solidžiai atrodo. Dar vienas dalykas, Juventus rezultatai ir toliau geri, tačiau žaidimas gynyboje ryškiai krenta ir progų priešininkams leidžia sukurti nemažai. Gal tai ir dėl įtempto tvarkaraščio, gal dar dėl kažkokių aplinkybių, tačiau šioje vietoje ši komanda kiek susilpnėjo..
Kalbant apie Bologna, tai sezoną jie pradėjo prastai ir mane tai stebina, sudėtį jie turi tikrai gerą ir dabartiniai rezultatai tikrai prasti. Vienintelis įrodymas kolkas, tik tas, kad sugebėjo patiesti Romą išvykoje 2:3, tačiau faktas, kad to negana, buvo ir dar viena pergalė, tai prieš Catania namie, 4:0 kiek lengvai susidorojo, tačiau daugiau nieko įpatingo. Galimybių ši komanda turi ir kad gali sužaisti gerai aš net neabejoju. Bent vieno įvarčio iš jų šiandien laukiu, gaila, kad Diamanti negalės padėti Bologna, tačiau ir be jo manau bus sugebančių siusti kamuolį į vartus.
Mano nuomone čia visai realus rezultatas 3:1, aišku daug kas priklausys nuo Juventini, jei progos ir toliau bus taip švaistomos, tai galimybių nedaug, tačiau kažkada visa tai turi baigtis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)