Select your timezone: Select
Kaukazas

Napoli - Udinese

10/07 21:45
Added 2012/10/07 20:11 | 0 thanks
  • Yes: 87.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 12.5%
  • Voted: 8

Pick: Napoli (Napoli) @-179 8/10 +4.48

Renkuosi Napoli dėl keletos priežasčių. Visų pirmą, jie bus šiandien tikrai šviežesni, kadangi Napoli dirigentas Mazzarri leido Europos lygoje pasireikšti mažiau žaidusiems žaidėjams, taip lyderius palikdamas ant suolo, ar išvis neregistruodamas rungtynėms. Napoli prioritetas šį sezoną vienas - Serie A titulas, sunku bus, bet kolkas nepaleižia Juventus tolyn. Tuo tarpu su Udinese visai kitas reikalas, jie ketvirtadienį turėjo labai sunkų mačą Liverpulyje ir ten jėgų išeikvojo tikrai daug, aišku laiko buvo, tačiau kažin ar jausis labai švieži, o juolab lyderis-veteranas Di Natale. Udinese startavo lygoje tikrai negeriausiai, nėra ko norėt, komandą tarpsezonyje neteko svarbių Islos ir Asamoah kurie pasuko į Juventus klubą.. Yra dar tų žaidėjų ir gali jie sukovoti, tačiau kažin ar tai pavyks padaryti šiandien Napoli tvirtovėje.
Komandų pajėgumai šį sezoną tikrai skiriasi. Udine jei vėl sugebėtų pakovoti dėl pirmų penkių vietų sakyčiau būtų vėl puikus pasiekimas, tačiau šiemet vargu ar tai įvyks, nes vis gi komanda neteko svarbių veidų ir kažin ar Guidolin pakartos tuos stebūklingus žygius šį sezoną.
Napoli stovykloje vien kalbos dėl kovos su Juventus dėl Scudetto, kalba ir didžioji dalis Italijos futbolo bendruomenės, kad būtent Napoli šiemet jiems turėtų būti pagrindiniai konkurentai. Mazzari nors ir neteko Lavezzi, tačiau Cavani pajėgus viską priekyje nešti ant savo pečių, o dar gi šalia Pandev, bei jauni ir perspektyvus Insigne ir Vargas. Komanda tarpsezony sakyčiau nenukraujavo, o kaip tik sustiprėjo.. Didžioji dalis žaidėjų žaidžia jau ne pirmi metai kartu, o šį sezoną dar sulaukė pajėgaus pastiprinimo..

Napoli šiandien nepadės Britos ir Cannavaro.
Udinese ekipoje ant klaustuko Domizzi, Basta ir Badu. Muriel tikrai nepadės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)