Select your timezone: Select
Kaukazas

PSG - Lorient

08/11 22:00
Added 2012/08/11 16:05 | 0 thanks
  • Yes: 45.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 54.5%
  • Voted: 11

Pick: Over (Over 2,5) @-130 8/10 +6.16

Praeita sezona sios komandos taip pat zaide pirmaji susitikima, si sezona vel tas pats. Pernai rungtynes baigesi 0:1 Lorient pergale Paryziuje. Siandien to paties galbut ir neisvysime, bet, kad duos kovos tikiuosi.
Apie PSG kalbeti daug neverta, visi besidomintis futbolu viska puikiai zino. Komanda islaidauja tai i kaire, tai i desine, negailima pinigu ir kai kurie ju pirkiniai galbut net permoketi, bet tokie tie jau seichai, tikslas ju vienas, uzkariauti pasauli, bei vietine lyga. Ziuresim kaip seksis, draugiskuose macuose rezultatu yra neblogu, 1:1 su Chelsea, bei 2:2 su Barca. Vieninteliai geri rezltatai pasiruosimo metu, kazin ar gerus galima laikyti lygiosios su CSKA 2:2 ir 1:1 su DC United, bei pergale pries niekam nezinoma austru kluba 0:9.. Vienintelis faktas tas, kad PSG uzpulti galimybiu turi begale, zaideju atakuojanciu netruksta ir jie gali pulti labai ivairiai, pasakius trumpai, puolimas turi labai daug alternatyvu, ka ir pamateme draugiskuose macuose. Taciau gynyboje problemu yra, ir ivarciai krito taip pat daznai kaip ir buvo musami.
Lorient klubas vasara savaime aisku taip neislaidavo, apskritai vienintelis rimtesnis pirkinys buvo A. Traore is Auxerre uz 5milijonus. Solidus zaidejas ir tikrai pravers ekipai. Atvyko Giuly, kuris jau buvo kaip ir baigiantis karjera, taciau nusprende suzaisti dar sezona Lorient klube. Isvyko tik jaunimelis nuomos pagrindais, tad vasara si komanda nesusilpnejo, o kaip tik atrodytu tik sustiprejo. Tiesa draugiski macai nebuvo itin geri, taciau tikiu, kad C. Gourcuff savo komanda bus paruoses siam macui gerai, pastarasis labai jau ilgai kartu su komanda..
PSG komanda cia pasizymeti turetu be vargo, galbut net ir daugiau nei du kartus, taciau neatmeskim galimybes ir Lorient pagalbos cia, nes PSG gynyba tikrai krebzda stipriai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)