Select your timezone: Select
rence7

Kings - Lakers

12/27 05:00
Added 2011/12/26 21:33 | 0 thanks
  • Yes: 75.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 4

Pick: Kings @1.720 6/10 -6.00

Koeficientas su pratęsimu.
Vakar teko stebėti Lakers\'ų ir Bulls komandų akistatą. Galiu pasakyti, kad Los Andželo komanda maloniai nustebino ir buvo verti pergalės, tačiau paskutinę akimirką sėkmė nusisuko nuo jų.
Dedu tik 6 unitus, nes Sakramento ekipa man vis dar turinti begalės potencialo. Tyreke Evans\'as, Marcus\'as Thornton\'as, DeMarcus\'as Cousins\'as, J.J. Hickson\'as, Jason\'as Thompson\'as, naujokas Jimer\'is Fredette, o dar prie jų pridėkime patyrusius žaidėjus, tokius kaip John\'as Salmons\'as ir Francisco Garcia, o kur dar nepaminėti Travis\'as Outlaw ir Chuck\'as Hayes\'as, pastarajame nieko gero nematau ir nelabai tikiu, jog Sakramentas laimėjo kažką įsigydamas jį. Greičiausiai šios komandos didžiausia bėda yra treneris, kuris asmeniškai man yra negirdėtas.
Na, o Lakers\'ai yra Lakers\'ai. Tam tikrų pavardžių neminėsiu, nes puikiai jas žinome. Vakar man patiko kaip į žaidimą įsiliejo abu komandos aukštaūgiai ir naujokai Troy Murphy ir Josh\'as McRoberts\'as bei lygos naujokas Andrew Goudelock\'as. Taip pat vakar gerai pasirodė Steve\'as Blake\'as, kuris vakar atrodė žymiai geriau už senbuvį Derek\'ą Fisher\'į, tačiau pastarasis, manau, dar toli akivaizdu nuo savo geriausios formos arba bent jau šalia jos.
Taigi, viską apibendrinus, bijau karalių iššokimo ir Lakers\'ų nuovargio po sunkaus vakarykščio susitikimo, tačiau tai ką vakar mačiau mane maloniai nustebino ir tikiu, kad ir tokioje situacijoje esantys svečiai gali grįžti namo su pergale. Taip pat dedu Kobės over\'į.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)