Select your timezone: Select
tennist

D.Medvedev - M.Klizan

10/03 05:00
Added 2018/10/02 22:16 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 6

Pick: M.Klizan @120 6/10 -6.00

Iskart Peru, jeigu per velai ikeliu prognoze ir ne visi pamatys, taciau galbut kazkam duosiu minciu ir spes uzsimesti toki pati varianta.

Mano stilius bus kitoks, tikrai nerasinesiu kazkokiu rasineliu apie abu zaidejus ar pan., tiesiog stengsiuos pamineti periodta faktoriu del ko pasirinkimas toks ir toks. Rimtesnius statymus su dideliu patikimumu bandysiu apzvelgti over.

Siandien pradzia tokia - Tokijas, indoorsas.
Mano nuomone, siandien verta bandyti eiti kartu su klizanu, kuris vertinamas kaip nezymus dogas pries ruseli Medvedeva. Kas seka tenisa, tas galetu pritarti, kad jau 2 ar 3 sezonas is eiles, kai galima pastebeti Klizano zybciojimus indoorsu turnyruose. Ne isimtis ir sis sezonas, rimtai suzaista Russia, cia ramiai praeitas kvalis ir Johnsonas. Nepasakokit tik, kad cia jau koks 8 machas is eiles per tiek ir tiek dienu, jis cia gali but pavarges ar pan., jie yra profai ir siais laikais atkacialint zaideja per tam tikra neilga laika nera sunku. Grizkim prie musu temos - Medvedas future rising star ir tt ir tt, savo verte pamazu irodineja ir ziurint i si macha, jam kaip su stipriu padavimu irgi indoorsas Ghana patogus, taciau Klizanas nera pescias ir gynyboj, turi kantrybes islaukti ir reikiamu momentu kontraatakuoti. Siandien siulau vaziuoti su Klizano Peru, kadangi better bandyti didesni koeficientasa kai zaidejai apylygiai, tuo labiau Medvedevas nepasakyciau, kad butu geresniu igudziu, padavimas taip, jo puseje stipresnis, taciau visais kitais atvejais pranasumai slovako puseje ir pilnai tikiu, kad jis gali ir toliau testi savo sekminga ir cia Japan.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)