Select your timezone: Select
Editors pick

Spain - Russia

07/01 14:00
Added 2018/07/01 09:54 | 1 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 8

Pick: Spain (will score first goal in 1st half) @1.900 1/10 +0.90

Šiandien – aštuntfinalis tarp šeimininkų rusų ir Spain . Kalbėti apie tai, kas yra favoritas tikriausiai ir nebereikia – 2010 metų planetos champions savo gretose turi tokią patirtį, apie kurią rusai gali tik svajoti.

Kaip bebūtų, čempionatas Spain nesiklosto labai gerai – pirmiausia komandoje įvyko negeri pasikeitimai, kai federacija sugebėjo priimti sunkiai suvokiamą sprendimą ir atleisti dvejus metus puikiai dirbusį Juleną Lopetegui.

Fernando Hierro vadovauti teami sekasi gerokai sunkiau – ispanams trūksta organizacijos ir kažkokių naujų sprendimų puolime, tačiau aštuntfinalis yra tas stages, kuriame futbolininkai iš savęs spaudžia viską.

Grupių etape buvo galima šiek tiek į rungtynes žiūrėti paprasčiau – visada buvo galima pasitaisyti. Čia rizika Peru didelė ir ispanai lips ant rusų.

Russia rinktinė čempionatą pradėjo sensacingai – rezultatu 5:0 sudaužė Saudi Arabia ir vėliau įveikė Egypt. Sparnai rusams buvo apkarpyti paskutinėse rungtynėse – Uruguay juos sutriuškino rezultatu 3:0.

Russia turės didžiulį užnugarį, tačiau žaidėjus slėgs ir didelis spaudimas – taip aš jų nesitikima daug prieš ispanus, tačiau iš jų vis tiek laukiama teigiamų dalykų.

Spain turėtų pradėti rungtynes aktyviu žaidimu Russia aikštės pusėje. Kaip žinia, rusų silpniausia vieta ir yra gynyba – ten žaidžia jau į keturiasdešimtmetį po truputi žygiuojantis Ignaševičius.

Žinoma, rusams ispanų žaidimas yra Ghana palankus – jie nežaidžia greito futbolo, stengiasi branginti kamuolį, todėl rusams reikia būti kompaktiškiems ir laukti savo progų.

Visgi, Spain nėra ta team, kuri bilietą į ketvirtfinalį galėtų atiduoti Russia – manau, kad rungtynių pradžia bus aktyvi ir rusai ryžtingesnių sprendimų puolime nesiims iki momento, kol ispanai pralauš jų vartus.

Neabejoju, kad Spain score galbūt ir over nei vieną goal, tačiau šiandien mano pasirinkimas yra kiek skirtingas ir turintis tam tikrų išlygų.

Spėju, kad Spain pirma score goal pirmoje rungtynių pusėje. Koeficientas Betsafe – 1.90.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)