Select your timezone: Select
Mufasa

Safety Car - Monaco GP

05/27 13:10
Added 2018/05/24 21:38 | 2 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: Safety Car (NO) @7.000 4/10 +24.00

Statymas: Monaco lenktynėse nebus saugos automobilio režimo (nežinojau kaip surašyti įvedant sporto šakos teams ir baigtį)

Slidus statymas. Monaco trasoje dažnai pasitaiko saugos automobilis (SC). Pats statistikos neturiu, bet varžybų komentatoriai praeitais metais sakė, kad SC stadija būna 80% varžybų. Toks skaičius buvo prieš praeitų metų SC, todėl dabar tas skaičius kažkiek didesnis.

Bet kuriuo atveju, šis statymas nėra remtas nei statistika, nei sveiku protu. Statymas remtas azartu ir svajonėm.

Peru lenktynės ėjosi gan ramiai. Na gerai, buvo viena-kita pradurta padanga, bet ilgą laiką net akivaizdžiai avarinių situacijų nepasitaikė. Tik 60-tame rate Button apvertė Wehrlein‘ą dėl ko ir pasirodė SC.
Po to dar buvo pavojingų momentų, bet juos tikriausiai galima pateisint atvėsusiais stabdžiais bei padangomis dėl paties SC režimo ir tuo, kad vienoj trasos vietoj ant posūkio pradėjo trupėt asfaltas.
Taigi, praeitos palyginus ramios varžybos teikia vilties, kad įmanoma išvengt SC. Net jei tai ir nėra per daug tikėtina.

Tačiau nereikia pamiršt, kad čia Formulė 1 ir nuspėti įvykius gan sunku. Nutinka netikėtų dalykų.
Taip pat, yra lenktynininkų, kurie kartais elgiasi agresyviai ir taip sukelia potencialiai avarines situacijas. (Pavyzdžiai: dažnai linksniuojamas Verstappen arba Gasly‘io piktai apkalbėtas Magnussen.)

Toks pat koeficientas duodamas ir TopSport pasiūloje, bet taisyklėse nerandu požiūrio į virtualaus saugos automobilio (VSC) režimą. Bet365 aiškiai parašyta, kad SC užskaitomas tik kai SC būna prieš pirmoje pozicijoje esantį lenktynininką. Taigi, VSC nesiskaito.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)