Select your timezone: Select
sportininkas

Belgija - Italija

06/13 19:00
Added 2016/06/11 09:30 | 0 thanks
  • Yes: 46.2%
  • No: 7.7%
  • No Opinions: 46.2%
  • Voted: 52

Pick: Over (Abi komandos pelnys bent po įvartį) @100 6/10 -6.00

Pradekim nuo to, jog belgu rinktine pilna potencialo ir perspektyviu zaideju, o priekyje talento nors vezimu vezk. Hazard, Lukaku, Witsel, De Bruyne, Mertens, Origi, Benteke, Nainggolan ir visi sie zaidejai pasirenge irodyti, kad belgija neveltui reitinguojasi antroje vietoje pasaulyje. Reikia pripazinti, kad puolamaja jega belgai gali pasigirti ir cia treneriui nereikia sukti galvos, ka statyti i puolima, nes pasirinkimo apstu. Kiek didesnis galvos skausmas yra belgu gynyba ir gyneju grandis. Taip, ten nebloga tandema sudaro Vertonghen ir Alderweireld, kurie kartu rungtyniavo visa sezona Tottenham klube ir gerai supranta vienas kita. Taip pat jiems talkina ir jaunasis talentas Denayer, kuris, kaip rodo pasiruosimo varzybos atrodo tikrai neblogai. Bet zvelgiant i pasiruosimo cikla, belgu gynybos grandis nekelia didziulio pasitikejimo ir cia gali buti ju achilo kulnas cempionate. Belgai draugiskose praleido bene 7 ivarcius, o kvalifikacijoje prasileido net nuo tokiu rinktiniu kaip izraelis, anodra, bosniai, velsas. Apibendrinant belgus, nors Wilmotso aukletiniai ir yra turtingi puolimu, jiems koja gali pakisti gynyba. Reikia atrasti ketvirta pagalbininka anksciau minetiems gynejams, kurio taip ieskojo pasirengimo cikle Wilmotsas. O cia laukia pirmieji macai, nemanau, kad vaizdas bus kardinaliai pasikeites ir gynyba pas juos taps gelezine nuo pirmu minuciu, na ir kas, kad buvo draugiskos, atejus euro16 stebuklingai gynyba nemanau, kad susistyguos, o tai pliusas statymui. Manau belgai labai paranki rinktine overiams, kadangi patys uzpulti yra pajegus, o ir ivarciu prasileidzia nuo kiekvieno sutikto prasalaicio.
Kalbant apie italus, situacija turbut atvirkscia belgijos rinktinei. Italai, kaip zinome, zaidima pradeda nuo gynybos, todel nei patys zaidzia, nei kitiems leidzia. Italu turbut didziausia problema yra puolime, kuriame negali pasigirti garsiomis pavardemis, bet kaip rodo draugiski susitikimai, imusti ir sukrapstyti po viena kita ivarti jie dar sugeba, o susitikus su rimtesnemis rinktinemis, pavyzdziui, kaip ispanija arba vokietija, tai netgi ir jie geba prasileisti.
Taigi, cia susitinka visiskai skirtingo pobudzio komandos, tai laukia idomus ir sunkiai nuspejamas reginys, ko pasekoje tikiuosi isvysti grazu zaidima ir pasitvirtinancia prognoze. (nu nors jo, su italais vargu, ar kadanors gali buti grazus zaidimas, bet anyways)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)