Select your timezone: Select
nba1

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks

11/22 00:00
Added 2015/11/21 07:47 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 55.6%
  • Voted: 18

Pick: Milwaukee Bucks @185 5/10 -5.00

Kiek netiketai, imu siandien gana nemaza kofa, kas nori stabilesnio statymo imkit siu rungtyniu pranasuma, einu nestambiai su sio statymo, kodel? Indianoi greiciausiai nebus dvieju pagrindiniu zaideju tai George Hill vid. pelnantys 14 tasku ir Rodney Stuckey vid. pelnantys po 10 tasku, pliusas tai kad zais namie kur visai neblogai rodo savo zaidima, bet yra vienas geras bet Indiana nukentejo namuose nuo Utah ir Memphio komandu, o kas sieja sias dvi komandos su Bucks? Ginyba! Manau geras pastebejimas ir didelis pliusas siam statymui, o dabar truputi apie komandas:

Indiana vedami savo lyderio George vid. 25 taskai dalinasi 5-7 pozicijas su 7 pergalem, ka galiu pasakyti apie priekine linija, o gi nieko gero, George buvo nepatenkintas sezono pradzioi kad ji pastate i Forwardo pozicija, bet kaip matau sekas jam visai neblogai, taigi bus sunku stabdyti Bucksu priekinius galiunus, kaip ir sakiau greiciausiai nezais Hill ir Stuckey, tai didelis trukumas komandai, Georgas vienas gali sitraukti komanda, bet bus labai sunkiai.

Milwaukee komandoje traumu nera, bet ir zaidimo komanda negali atrasti, pergaliu isvykoi turi bet tiek pat mazai kiek ir apskritai pergaliu, komanda zaidzia ginybini krepsini ir tai sekas jiems labai gerai, nukove viena is NBa lyderiu Cavsus,ar gali nukauti Indiana be jokios abiejones, vienu is pagrindiniu lyderiu tai priekines linijos zaidejai Giannis Antetokounmpo vid. 18,4 tasku ir Greg Monroe vid. 16,6 , taip apt yra ir be ju zaideju kurie traukia komanda Khris Middleton 14 tasku, Michael Carter-Williams 12,7,
Jerryd Bayless 12,3 , taigi komanda visu pajegumo vaziuoja i Indiana imti pergales.

Aprasymas yra kodel manau kad ims Bucks komanda, kas nori uztikrinto statymo imkit pliusine, galima meginti underi didziausio totalo, as rizikuoju ir einu nestambiai su Bucks pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)