Select your timezone: Select
neadekvatus

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks

11/22 00:00
Added 2015/11/21 22:06 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 8

Pick: Milwaukee Bucks (su OT) @190 8/10 -8.00

Nu aš šiandien ant rizikos žaidžiu.
Einu su trečiu underdogu jau šiandien, ebt tikiu, bent 2 gali sueiti.
Bucks pagaliau išsilaižė visas traumas ir žais pilnos sudėties. Startinis išties galingai atrodo pas Bucks. G.Antetokounmpo, J.Parker, vasarą Bucks gretas papildęs G.Monroe, K.Middleton ir M.Carter-Williams. Ant suolo sėdi G.Vasquez, J.Bayless ar tas pats J.Henson. Jauna konkurencinga komanda manau Bucks ir Kiddas juso gali užvesti ant pergalų kelio.
Pacers pats palaikau, nes patinga P.George, bet šiandien nematau jų laimint. Labai jau gera pas juos atkarpa: Namie 4win in a row ir aplamai iš paskutinių 5 matchų laimėti net 4. Tačiau šiandien greičiausiai klubui nepadės R.Stuckey ir G.Hill, kas automatiškai numuš taškų nuo Pacers bendrųjų. Jie yra vieni iš tų nedaugelio, kurie padeda P.George rinkti taškus.
Bucks ginyba gera tikrai, tad Paul George jei sustabdyti gali, o tai atvertu visas galimybes pasiimti pergalę. Po krepšiu Bucks dominuos, nes Monroe ir Antetokounmpo tikrai geresni bus už PAcers aukštaūgius. jei pavyktų kažkiek pristabdyti C.J.Miles arba M.Ellis išvis būtų pasaka. Dar verta paminėti, akd Ellis sunkiai prisijungė prie komandos, nėra jsi pagrindinis metikas kaip buvo Dallase tad jam sunku būti tokioje rolėje.
Realiai viskas priklausys nuo to, kaip bus uždengtas P.George, nes lentą manau ims Bucks, o ir laimėję seniai bebuvo.
Visos aplinkybės šiandien veda prie Milwaukee ekipos, tad aš surizikuosiu, nros aišku pliusinė daug ramiau būtų 😁. GL.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)