Select your timezone: Select
darkacius

Atlantas - Zalgiris

10/30 16:00
Added 2015/10/30 11:59 | 0 thanks
  • Yes: 28.6%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 57.1%
  • Voted: 14

Pick: Zalgiris (1-0) @105 7/10 7.00

"Klaipėdos „Atlantas“ – Vilniaus „Žalgiris“. Spalio 30 dieną 18 val. Klaipėda, centrinis stadionas. Ankstesnės rungtynės: 0:2, 4:2, 1:0

Žalgiriečiai į Klaipėdą keliaus pasiimti lemtingų trijų taškų, bet Konstantino Sarsanijos kariauna jau du kartus privertė „Žalgirį“ palikti aikštę nuleistomis galvomis.

Ši dvikova „Atlantui“, kovojančiam dėl trečiosios vietos, itin svarbi. Pasiektos lygiosios arba pergalė pastatytų į sunkesnę padėtį „Sūduvą“, kuriai taip pat namuose reikės grumtis su vilniečiais. Treneris K. Sarsanija po dramatiškai pasibaigusio mačo su Kauno „Spyriu“ akcentavo prastą progų realizaciją, o būtent ją reikės pagerinti, kadangi ankstesniuose tarpusavio mačuose atlantiečiams pergales išplėšusio Andrejaus Paniukovo jau nebėra. Įvarčiai tikrai neturi būti įrašyti į vartininko Mindaugo Malinausko repertuarą.

Jeigu „Žalgiris“ uostamiestyje nelaimės, o „Trakai“ nugalės du kartus paeiliui – veiksmas persikels į 35-ąjį turą, kuriame sostinės ekipą namuose egzaminuos „Sūduva“. Valdas Dambrauskas šį kartą remsis visais sveikais futbolininkais, galėsiančiais padėti įgyvendinti sezono tikslą – trečią sykį iš eilės triumfuoti čempionate." alyga.smscredit.lt

"Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkus nuo pagrindinio šio sezono tikslo – Lietuvos čempionų titulo – skiria vos trys taškai, o juos jie bandys iškovoti jau šį penktadienį akistatoje su visada pavojingu Klaipėdos „Atlantu“.

Ketvirtadienį į uostamiestį atvykę žalgiriečiai įtemptai ruošiasi artėjančiam mačui, o centriniame Klaipėdos stadione surengė ir vakarinę treniruotę. Komandos kapitonas Deividas Šemberas teigia, kad žalgiriečiai supranta artėjančių rungtynių reikšmę, todėl tikisi sulaukti įnirtingos kovos.

Žalgiriečio neramina net ir neužtikrintas klaipėdiečių žaidimas. Jie per pastarąsias 7 rungtynes net du kartus nusileido pagrindinei savo konkurentei dėl trečios vietos medalių Marijampolės „Sūduvai“, skaudžiai klupo mače su „Trakais“, o rungtynėse su Kauno „Spyriu“ nuo dar vieno pažeminimo juos išgelbėjo tik paskutinėmis sekundėmis vartininko pelnytas įvartis."
placiau : alyga.smscredit.lt/naujiena/d.-semberas-tikimes-vyrisku-rungtyniu/2659

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)