Select your timezone: Select
sportininkas

Barcelona - Panathinaikos

10/29 20:00
Added 2015/10/26 18:37 | 0 thanks
  • Yes: 42.0%
  • No: 18.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 100

Pick: Panathinaikos @220 7/10 -7.00

Laukia idomus macas tarp siu komandu. Pao jau apie pora metu nelaimi pries barca, bet barca tuos metus ir atrode neblogai. Tarp siu komandu visada vyksta idomi kova, taskas i taska. Si kart meginu eit su graikais ir tam turiu keleta argumentu. Stebejau abu Barcos macus, toks vaizdas, jog neranda komanda dar to savojo zaidimo, tas tasku gimdymas prie gero neprives, juolab, jog ekipos nebuvo is elito, o rezultatai ne itin traukia aki. Namuose ciut isnese sveika kaili pries lenkus, nes gala suzaide geriau. Pralaimejimas karsyiakai, kur jie ispanams virs galvu sokinejo ir kamuolius nuo galvu eme. Tame mace visa komanda buvo pridususi, nebuvo kam temt komandos. Gerai, kad Samuelsas pries lenkus uzdominavo, o tai irgi nezinia kaip ten butu viskas pasibaige. Satoransky, Arroyo, Navarro - atrodo vieni svarbiausiu zaideju ekipoje, bet ju indelio labai truksta komandai. Pabresiu, SVARAUS indelio. O Tomiciu kas nors matet is vis?
Graikai irgi ne is tu, kur siuo metu rodytu stebuklus, nugaletas Olympiacosas, kuris ryskiai duobej ir idomu ar islips si sezona is jos. Bet bent jau namuose suzaide nebloga maca pries Barcos skriaudikus. Diamantidis lyg ir sake, jog paskutinis sezonas, bet zmogus irodineja ir atidirbineja aikstej ir toks jausmas, jog ir dar pora atlostu, lyginant su tuo paciu Spanouliu. Patinka man graiku priekis, o ko daugiau ir reikia prie geru izaideju, puikiai isipaiso tiek Gistas, tiek Raduljica. Calathesas irgi saziningai atidirba savo.
All in all, Pao mane savo zaidimu itikino ir manau, kad duos cia rimta kova Barcelonai, o rezultato, kaip jau ir supratot, tikiuosi i graiku puse.
Papildyta:
I Barcelona neisskrido Kuzmicius.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)