Select your timezone: Select
Winner

Rusija - Nugaletojas

06/28 18:00
Added 2015/06/12 09:50 | 1 thanks
  • Yes: 29.0%
  • No: 25.8%
  • No Opinions: 45.2%
  • Voted: 62

Pick: Rusija @1100 3/10 -3.00

Na dar kol nevelu ir duoda toki grazu kofa simbiliskai galima uzdeti. Pries cempionata dar maciau ir tikrai labai nuvertinamos Rusijos krepsininkes. Tai tituluociausia moteru komanda ir tikrai viena favoriciu yra ir bus. Toki kofa galima paaiskinti tuo, kad pernai Ruses treniruojamos, Alfredo Vainausko, patyre fiasko ir net neisejo is grupes pirmam etape. Bet kaip galima nematyti to kas buvo pries tai 6 cempionatus is eiles ruses zaide finaluose ir tris kartus laimejo auksa. Buna ir stipriausiom komandom nuopoliu ir fiasko, kartu kaita...
As galvoju, kad cia turi verte sitas statymas, nes vakar jau zaide pries kroates ir sudorojo 21 tasko skirtumu, tai reiskia su jom viskas gerai. Puikiai isiliejo i rinktine 16 mete zaideja Vadeeva. Rinktine sukomplektuota padoriai, tai jaunu ir patyrusiu zaideju misinys. As galvoju ruses tikrai favorites bent jau i medalius, bet aukso taip pat.
Pagrindines konkurentes tai tradiciskai Ispames ir Francuzes, kurios irgi yra pazeidziamos kaip ir visos kitos. Vakar tiek lietuves ispanem dave kovos, tiek ir ukrainietes.
Kitos dvi komados vertinamos geriau nei ruses, tai yra turkes ir serbes. Na sakyciau tikrai kiek pervertinamos siuo atzvilgiu. Serbes praeitam cempionate liko ketvirtos, bet galvoju grupej ruses turetu imti serbes, nes vakar maciau pries latves jos turejo vargo. Turkes taip pat su lenkem tampesi ir vos isnese sveika kaili. Cia rusem pgrindes konkurentes tai ispanes ir prancuzes as galvoju kovoja del medaliu, nes tai kova del kelialapio i RIO, kuriu sunkiai isivaizduoju be rusiu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)