Select your timezone: Select
Gravity

Australija - Užims 4 vietą

09/14 11:00
Added 2014/08/29 09:20 | 0 thanks
  • Yes: 21.4%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 28.6%
  • Voted: 28

Pick: Australija @1900 4/10 -4.00

Koeficientai dideli, bet sąlyginai patikimi, pasirinkimai racionalūs. Šio čempionato sistema atvėrė dideles galimybes gaudyti gražius koeficientus. Nekalbant apie galybę vertingų fantasy H2H, čia pasiūlysiu tikslų komandos pasirodymą.
Pagal turnyro formatą, komandos iš A ir B grupių neturi jokių galimybių susitikti su C ir D grupių ekipomis iki pat finalo. A-B grupėse turime 7-8 stiprias komandas. C ir D turime tik 3-4 (subjektyvi nuomonė). Kas žais pusfinalyje “AB konferencijoje“ nuspėti sunku. Kas bus JAV varžovu “CD konferencijos“ pusfinalyje galima spėti elementariu atmetimo būdu ir žiūrėti ką gausime.
Angolą, Korėją ir Meksiką atmetu iš karto. Nemanau, kad kažkam kils dėl to klausimų. Suomijos ir Naujosios Zelandijos komandos visiškai priklausomos nuo tritaškių, pasiekti pusfinalį to neužteks. Dominikos Respublikos pajėgumas nėra aiškus, tačiau be Horford‘o abejoju jų sėkme. 6 komandos jau atkrito, lieka 5 (JAV laikau pusfinalio dalyve).
Toliau, ukrainiečiai. Ukraina kažkiek over-rated po sėkmingo EB13. Sudėtis išliko nepakitus, bet komanda nėra įspūdinga, vidutiniokė. Tas pats su Turkija – žaidėjai ne stipriausi, pasirengimo ciklo rezultatai prastoki, nustebina tik žaisdami namie (2001 EB, 2010 WC). Palankiai klostantis aplinkybėms galime pamatyti kažkurią iš jų pusfinalyje, tačiau pagrindinėmis pretendentėmis laikau 3 likusias ekipas – Lietuvą, Slovėniją ir Australiją.
Lietuviai vertinami geriausiai. EB13 užimta 2 vieta, pasirengimo cikle pergalės, tačiau abejoju LT šansais po Kalniečio traumos. Kalnietis LT rinktinei didesnė netektis negu koks Durant‘as JAV. Nieko griežtai neteigiu, bet pasiekti pusfinalį Lietuvai prireiks sėkmės (mano matymu, LT grupėje liks antri bei QF gaus JAV, o SLO ir AUS praeidami aštuntfinalį, tarpusavyje susitiks QF).
Liko slovėnai (@41) ir australai (@30). Koeficientai neadekvatūs vertinant aplinkybių visumą, nors ir subjektyviu požiūriu. Tai Unibet bukmekerių linijos. Tonybet už australus duoda tiek pat, už slovėnus @19. Dar reikia pastebėti, jog siūlomas statymas nurodo galutinę komandos vietą (4) turnyre. Taigi, sėkmės atveju, reiktų siūlomos komandos nesėkmės pusfinalyje (greičiausiai JAV) ir dėl 3 vietos (potencialiai sakyčiau Graikija, galbūt Ispanija, anyway, čia jau galima pasidrausti atitinkamai).
Gal kas įžvelgs vertės šiame pasiūlyme. Sėkmės 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)