Select your timezone: Select
riskfree

Middlesbrough - Birmingham

08/09 14:00
Added 2014/08/09 09:53 | 0 thanks
  • Yes: 75.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 8

Pick: Middlesbrough @-125 6/10 +4.80

Paskutinį sezoną Boro komanda baigė 12 vietoje, pritrūko 8 taškų iki atkrintamųjų vietos, tačiau šį sezoną komandai keliami kur kas aukštesni tikslai. Aitor Karanka pakeitė Tony Mowbray trenerio pozicijoje dar Lapkričio viduryje, trenerių braižai labai skirtingi, todėl buvo aišku, kad reikės kiek laiko iki tol, kol matysime rezultatus. Šis treneris buvo J. Mourinho asistentas Real Madrid klube, vien tai pasako daug apie trenerio galimybes. Priedo, visą laiką puikiai atsiliepdamas apie J.Mourinho, Karanka užsitarnavo jo malonę, todėl dabar būtent Boro ekipa yra pagrindinė vieta kur Chelsea nori siųsti savo jaunimą nuomos sąlygomis. Kenneth Omeruo buvo pirmasis Chelsea jaunimo ekipos atstovas prisijungęs prie Boro šiame sezone nuomos sutartimi (tiksliau pratęsęs praeito sezono sutartį). Vienas geriausių šio pasaulio čempionato Nigerijos ekipos žaidėjų stipriai pasikėlė savo vertę ir neabejojama, jog sekantį sezoną bus, jei ne Chelsea, tai kurios kitos Premier lygos, pagr. sudėties žaidėju. Derybų stadijoje - dar kelių gerų žaidėjų pavardės, tačiau jie šios dienos mače mums neaktualūs.

Karanka taip pat pasisamdė kairį kraštą, gynėją, James Husband iš Doncasterio bei vartininką Tomas Mejias iš Real Madrid. Tačiau didžiausias off-season pirkinys - Kike iš Murcia (už kurį paklota apie 3M svarų). Žiemos transferų lange komandą taip pat papildė Daniel Ayala, Lee Tomlin ir Albert Adomah, kurie turėtų būti pagr. sudėties žaidėjai šiame sezone. Būtent jų geras žaidimas padėjo Boro sezona užbaigtį labai sėkmingai.

Kitas startinės sudėties žaidėjas - Adam Reaech - 20 metis Anglijos U20 rinktinės narys, kaip ir Friend - po paskutinių draugiškų mačų buvo išrinkti į perspektyviausių Championship lygos žaidėjų sąrašą, kuriems prognozuojama Premier lygos patirtis jau sekantį sezoną.

Jelle Vossen, Genk puolėjas, turėtu prisijungti prie komandos greitu metu, tačiau šiam mačui, net jei transferas ir įvyks, jis pasiruošęs nebus.

Papildomi komandos papildymai: Emilio Nsue iš Real Mallorca, Adam Clayton iš Huddersfield, Dama Abella iš Osasuna - jau oficialūs, tačiau neaišku, ar šiandien galės žaisti.

Kalbant apie Birmingham City... Komanda stipriai paveikta krizės, dėl kelių nesėkmingų sezonų pabėgę pagrindiniai remėjai privertė šią komandą stipriai susiveržti diržus. Šį sezoną komandos tikslas buvo surinkti komandą iš pigių žaidėjų, kurie galėtų padėti komandai neiškristi iš lygos. Tiesa, bent vienas pastiprinimas - tikrai įspūdingas. Clayton Donaldson iš Brentford yra vienas geriausiu puolėjų šiame lygyje, kuris pasižymi savo atsidavimu komandai. Per 3 metus praleido vos vieną mačą (kai žuvo jo tėvas), tačiau verta pažymėti, jog tai bus jo pirmos varžybos su nauja ekipa po 3 sezonų praleistų Brentford klube, todėl tikimės, jog jam reikės kiek laiko įsilieti.

All in all, Boro renka komandą kuri gali patekti į Premier lygą, o City prioritetas - mažiausios algos. Prieš kelias dienas City taip pat prarado savo pagrindinį saugą - Tom Adeyemi, kuris persikelį į Cardiff city. Treneris šį praradimą apibūdino kaip ''smūgį žemiau juosmens''. Prasta situacija klubo viduje + klubo susilpnėjimas off-season metu, šiandien tikimės pergalės iš namų ekipos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)