Select your timezone: Select
riskfree

Olandija - Meksika

06/29 16:00
Added 2014/06/29 13:14 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 12

Pick: Olandija @111 5/10 +5.55

Abi nacionalinės komandos yra didelis teigiamas siurprizas šiame turnyre. Daugelis žmonių tikėjosi, jog Nyderlandai nebus kovoje dėl aukščiausių vietų, buvo daug priežasčių dėl ko žmonės nuvertino šią komandą. Visų pirma, pagrindiniai žaidėjai, kaip Sneijder ar Van Persie neturėjo gero sezono su savo klubais, be to, jie tikria nebėra pirmoje jaunystėje, daugumos nuomone jų laikas jau praėjo. Tačiau čia, Brazilijoje, jie švyti vėl. Antra, yra daug jaunų ir visiškai nepatyrusių žaidėjų, ypač gynybos srityje. Tačiau Van Gaal dar kartą įrodė savo puikias galimybes išnaudoti kiekvieną žaidėja ir sugebėjo sukurti stiprią komandą. Olandų treneris taip pat padarė daug taktinių pakeitimų aikštelė. Nyderlandai buvo visada žinomi dėl savo puikių sugebėjimų žaisti poziciškai, šiame turnyre kontratakos tapo jų pagrindiniu ginklu. Garsiausių žaidėjų, pavyzdžiui, Sneijder nuomone, šie pakeitimai buvo tik teigiami, o jis pats teigė, kad dar niekada tiek daug nedirbo gindamasis. "I was used to different style, but it’s not a problem for me. My statistics doesn’t look great, but I work hard in defence and coach is happy the way I play".

Daug futbolo specialistų kritikuoja Olandiją dėl jų naujo žaidimo stiliaus, visai nesenai buvęs Barcelona treneris, Johann Cruyff, sukritikavo naująjį Olandų veidą, po to, kai rungtynėse su Čile, komanda kamuolį kontroliavo vos 36% laiko. Į tai Sneijder atsakė: "We got 9 points out of the possible 9, and we scored 10 goals in 3 matches".

Olandijos ekipai šiandien padėti galės pagr. puolėjas - Robinas van Persie, kuris grįžta po diskvalifikacijos, tačiau klaustukai kabo ties Leroy Fer ir Bruno Martins pavardėmis.
 
Miguel Herrera - Meksikos treneris - viena didžiausiu čempionato žvaigždžių. Mažiausiai čempionate uždirbantys treneris, net ir jo komandai iškritus šiandien, turės būti nešiojamas ant rankų. 2012 metų Olimpinių žaidynių aukso medalininkai turėjo daug problemų kelyje į Braziliją. Atrankos turnyrą komanda praėjo per laimingą atsitiktinumą, tačiau dabar Meksika įrodo, kad nusipelnė čia būti.

Komanda turi tik vieną netektį - Jose Juan Vazquez nepadės dėl diskvalifikacijos. Jo vietą turėtų užimti Carlos Salcido.

Įvarčių tikimės antroje rungtynių pusėje, būtent tuomet Olandai, visas rungtynes nepersitempę, atrodo geriausiai. Turint tokį trejetą priekyje, bet kuri kontrataka yra labai pavojinga ir manome, kad Olandai šiandien tikrai pasižymės, tikimės, jog bent porą kartų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)