Select your timezone: Select
Winner

Čilė - Brazilija

06/28 16:00
Added 2014/06/28 12:55 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 30.0%
  • Voted: 20

Pick: Brazilija (f(-1,5)) @140 6/10 -6.00

Prasideda atkrintamosios ir visi įdomumai bei kelias link finalo. Brazilai kaip buvo favoritai taip skaitau ir lieka. Neskaitant blankių rungtynių su gynybine Meksika viskas buvo gerai. Pažiūrėjus, kad Meksikiečių vartininkas stebūklus daro ir apskritai tik kartą jiems mušė pačioj pabaigoj Kroatai grupėje ir tai, kad meksika nėra paranki rinktinė. Taip Brazilai jaus didesnį spaudimą, bet jie jau pripratę ir įrodė su Kroatais praleisdami pirmi susitvarkė su jais antram kėlinį. Brazilam varžovai Čilė vieni parankiausių turbūt ką galima buvo įsivaizduoti, nes visi laukė aštunfinalio prieš praietų metų čempionato finalininkus.
tarpusavio istorija tikrai labai iškalbinga, sužaidė 19 rungtynių iš kurių 15 pergalių pasiekė Brazilai, 3 lygiosios ir tik kartą Čilė džiaugėsi pergale.
Čilės komandai išėjimas iš tokios grupės didelė pergalė. Pati pergalė prieš ispanus man ten labiau pataikė laiku ant iškruštų ispanų. Tose rungtynėse pasisekė išnaudot progas, nes buvo 4 smūgiai į vartų plota ir net 2 įvarčiai bei dar pirmam kėlinį ir poto gynyba visa antra kėlinį. Susitiko su Olandais, kurie verti Brazilų lygio pralaimėjo 0-2.
Paskutinį kartą oficialiose žaidė 2010 pasaulio čempionate ir be vargo brazilai laimėjo 3-0, atrankoje į 2010 world cup abu kartus laimėjo brazilai 4-2 namie ir 3-0 išvykoje.
Neymaras su kompanija čia favoritai ir ta įrodys aikštėje, čia kuriamas labiau menamas pavojus brazilams (psichologins spaudimas...), bet šeimininkai pajėgesni viskuom prieš varžovus, kurie ir taip daug nuveikė. Pirmyn į finalą 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)