Select your timezone: Select
Gravity

OKC - Pacers

06/15 01:30
Added 2014/05/26 18:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 80.0%
  • No Opinions: 20.0%
  • Voted: 20

Pick: X (draw) (Name the finalists) @3300 4/10 -4.00

Nustebčiau, jei kažkas pritartų tokiam mano pasiūlymui. Kita vertus, dar labiau nustebčiau, jeigu jis nusidažytų raudonai. Pats pasiėmiau kiek anksčiau, koeficientas gavosi virš 70. Žiūrint į tokį skaičių atrodo nerealu, bet šito įvykio praėjimo tikimybę vertinu mažiausiai 80%.

Dėl OKC. Užaugo šita komanda. Prieš porą metų rašiau apie jų šansus NBA finale (statymai.com/prognozes/90602-okc-heat) ir ilgą laiką buvau nuomonės, kad su Westbrook'u OKC tiesiog negali laimėti lygos. Visgi, po šio reguliaraus sezono supratau, kad nebeliko lygiaverčio varžovo Oklahomai. Dabar serijoje jie atsilieka nuo Spurs. Atsiliko ir nuo Grizzlių, ir nuo Clipperių. Ištemps KD Thunderius su visokiomis dramomis ir comeback'ais, ne pirmas kartas. Spurs puikiai gieda savo gulbės giesmę. Yra tik klausimas kiek ilgai jie dar tą darys.

Dėl Pacers. Labai nepalanki komanda Majamiui. Visiškai neparankūs match-up'ai. LBJ vs. George, Wade vs. Stephenson, priekis Indianos apskritai geresnis. Vėlgi, serijoje atsiliekama, bet pastarąsias dvi rungtynes Heat sužaidė itin aukštu lygiu, kurio neišlaikys. Jei pralaimima šiąnakt, homecourt'o pranašumas grįžta į geriausios NBA namų komandos rankas. Suprantu, kad Paceriai net namie eina dog'ais ir tam, jog laimėti seriją reiks trijų favorito pralaimėjimų per 4 rungtynes... Tačiau žiūrint į šių metų PO, dog'ų pergalės ne naujiena. Iš čia galima pritraukti ir dar vieną argumentą - PO nors ir labai atkaklūs, bet serijų atžvilgiu nebuvo nei vienos staigmenos. Išėjo 4 stipriausios lygos komandos. Iš anksto prognozuotos ir nuspėjamos. Retas atvejis šitoje lygoje. Prieš finalus, pamatysim staigmenų 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)