Select your timezone: Select
Sarasdas

Zenit - Rostov

11/02 17:00
Added 2012/11/02 12:49 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 20.0%
  • Voted: 5

Pick: Over (Zenit H -1,5) @-123 8/10 -8.00

Rusijos futbolo pirmenybės, kur susitinka viena galingiausių ekipų „Zenit“ ir vieni silpnesnių „Rostov“.
Na sunkiai klojasi sezono pradžiai Sank-Peterburgo komandai. Ekipa pilna žvaigždžių, tačiau žaidimas nesiklijuoja ir pergalės iškovojamos tik per didelius vargus.
Apskritai, ekipoje buvo ir vidinių nesklandumų, kuomet milijonus investavę savininkai įsigijo Hulk ir Alex Witsel, tačiau šia investicija buvo nepatenkinti kai kurie Zenit ekipos senbuviai, esą šiems žaidėjams išleista per daug. Po tokios trinties, ekipos kapitonas net buvo išsiųstas į dublerių komandą. Tačiau šiandienos mače jis vėl grįžta į komandą, atmosfera po truputį gerėja.
Į komandos sudėtį po traumos grįžta ir atakuojančio stiliaus žaidėjas Danny, tai dar labiau sustiprins žaidimą priekyje Zenit komandoje.
Paskutiniame Čempionų lygos mače iškovota pergalė prieš Anderlecht, tai suteikia dar daugiau motyvacijos.
Rusijos paskutinis mačas Zenitui susiklostė dramatiškai ir tik mačo pabaigoje jie svečiuose palaužė autsaiderę Alania komandą 2:3.
Ką gi, šiandien varžovas tai pat ne ką stipresnis nei Vladikaukazo ekipa, tai Rostov klubas. Kol kas su 10-čia taškų žengia 13-oje vietoje.
Šią savaitę ekipa dar sužaidė ir taurės mačą, kurį teko žaisti iki 11 metrų baudinių serijos, tad ir fizinės kondicijos komandai gali atsiliepti
Įdomu tai, kad Rostovas – prasčiausia komanda žaidžianti svečiuose, tad atsilaikyti prie užsivedusį ir pilnos sudėties Zenit bus nepaprastai sunku.
Pernai Zenit savo varžovus namuose nušlavė 4:0, kažko panašaus tikiuosi ir šiandien, nes tokio kalibro šeimininkų komanda, pagaliau turi iššauti ir iškovoti įtikinamą pergalę.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)