Select your timezone: Select
Sarasdas

PSG - Lorient

08/11 22:00
Added 2012/08/11 10:27 | 0 thanks
  • Yes: 65.5%
  • No: 10.3%
  • No Opinions: 24.1%
  • Voted: 29

Pick: PSG (PSG -1.5 H) @110 7/10 -7.00

Prasideda didieji futbolo čempionatai. Šiandien vienos tokių - Prancūzijos futbolo pirmenybių startas.
Pirmajame ture susitinka grandai PSG ir kuklus Lorient klubas.
PSG šiemet dar likus iki sezono pradžios geram mėnesiui atvirai sakė, kad jų tikslas laimėti šalies čempionatą.
Atvykę investuotojai iš Azijos pinigų šiam tikslui negailėjo. Įsigytos tokios žvaigždės kaip Lavezzi is Napoli, kuris ekipoje buvo vienas kertinių ramščių. Taip pat iš Milano atvyko Silva ir garsusis Ibrahumovic.
Žinoma, nuo praeitų metų taip pat liko talentingų žaidėjų (Hoarau, Alex, Lugano, Motta, Maxwell) todėl ant popieriaus komanda atrodo super galinga Prancūzijos masteliais.
Be to, ekipos žaidimą lipdys vienas geriausių specialistų C.Anchelotti.
Lorientas, niekuo neišsiskirianti komanda, vis balansuojanti ant iškritimo ribos. Pernai ekipa finišavo vos 17-ooje pozicijoe, ir kažkokių esminių pokyčių šiais metais joje neįvyko. Greičiausiai tikslas vienas - likti lygoje, tad jiems tikrai ne pagrindiniai varžovai bus PSG ar kiti galingi klubai.
Šiandien puiki proga PSG ekipai sezoną pradėti skambia pergalę, nes varžovas tikrai įveikiamas.
Matau rungtynėse du motyvus Paryžiaus komandoje: visų pirma tai pirmas mačas ir per daug buvo kalbama prieš sezono pradžia, kad esamę stiprūs, todėl sirgaliai nesuprastų kitokios varžybų baigties nei pergalės.
Antra, Paryžiaus laikraščiai visą savaitę skamba nuo kalbų, kad reikia keršto prieš Lorient ekipą už praėjusių metų antausį 0:1, kuris galėjo nulemti ir čempionato baigtį, ko pasekoje PSG pernai liko antri.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)