Select your timezone: Select
Sarasdas

Real Madrid - Santos Laguna

08/06 06:10
Added 2012/08/05 22:26 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 6

Pick: Over (3.5 įvarčio) @-167 8/10 -8.00

Real kaip ir kiekvienais metais prieš sezoną vyksta į turnė po pasaulį. Čia jie ir save parodo ir bando derinti žaidimą artėjančiam čempionatui.
Taigi šią savaitę Real vieši JAV kur žaidžia draugiškų mačų ciklą. Penktadienį \"Karališkasis klubas\" 5:1 įveikė JAV futbolo žvaigždyną Los Andželo Galaxy komanda.
Tiesa, tvirtinti, kad Real žaidžia puikiai negalime: štai liepos pabaigoje jie 2:5 nusileido Benfica ekipai. Tai jau yra su draugiškais mačais, čia svarbiausia puikus reginys žiūrovams.
Šį kartą mačas vyks JAV lošimų sostinėje Las vegase, tad tikimasi, kad į Real žvaigždes susirinks pažiūrėti ir nemažai futbolo aistruolių, tad jie lauks įvarčių fejerverko.
Real varžovas - Santos, tiesa ne garsusis brazilų klubas, o kuklesnė ekipa iš Meksikos. Taip Meksikos pirmenybės neseniai startavo, tačiau kas gi nenorėtų jėgų išbadyti su Real . Kiek teko skaityti, Santos taip pat mėgsta atakuojanti futbolą, turi neblogus puolėjus (Gomez ir Quintero muša didžiąją dalį įvarčių, jie šiandien bus.)
Real ekipos žaidėjų vardyti neverta, visi juos puikiai žino. Be to, šiandien prie ekipos prisijungti turėtų ir mega žvagždės Benzema, Ronaldo bei Ozil, todėl puolimas turėtų būti aktyvus bei efektyvus.
Einant prie išvados, draugiški mačai dažnai pasižymi įvarčių gausa, o dar kai žaidžia Real komanda jų tikrai turėtų netrūkti. Santos, manau, taip pat neužsisėdės gynyboje ir stengsis atakuoti.
Pažiūrėjus į ankstesnius rezultatus peršasi išvada, kad sulauksime minimum 4 įvarčių.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)