Select your timezone: Select
Laikas

Monaco - Tours

07/30 21:20
Added 2012/07/30 19:34 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 9

Pick: Monaco @-146 8/10 +5.48

Monaco siame sezone sieks aukstu tikslu, netik sugryzti i Ligue 1, kuo beveik neabejoju, bei sekmingai pasirodyti taureje. Ziema komanda nusipirko multimilijonierius is Rusijos. Jau tada ivyko perversmas komandoje po prasto sezono starto. Atvyko apie 10 nauju zaideju ir gana geros klases lyginant su Ligue 1. Po ziemos komanda pradejo demonstruoti kurkas solidesni zaidima, taciau ka susigadino pirmoje sezono puseje istaisyti jau buvo per velu.. Si sezona amibicijos dideles. Vasaros transferu metu isigijo keleta neblogu zaideju, komanda paliko taip pat vos keli nesvarbiausi zaidejai, taigi, tas ziemos surinktas branduolys liko ir sulauke siokio tokio pastiprinimo. O tai yra labai gerai, nes susizaidimas jau dabar turetu buti neprastas. Didele sensacija ivyko ir geguzes menesi, kai oficialiai patvirtinta, kad kluba i pergales ves solidus treneris Claudio Ranieri. Gana ryski pavarde ir rusas tikisi, kad jis prikels komanda ir grazins ja i auksciausiaji diviziona. O jis ta tikrai gali. Mates daug, senas lapinas ir gana puikus taktikas.
Monaco per pasirengima siam sezonui zaide keturias draugiskas rungtynes, trys pergales ir vienas pralaimejimas. 3:0 nugaletas austru Wacker, du karta po 1:0 iveike tituluotaji ukrainieciu kluba Dynamo Kiev, bei paskutinese rugntynese po atkaklios kovos 0:1 nusileido Newcastle United. Sakyciau solidus rezultatai.
Apie Tours kazko daug negaliu pasakyti, baige jie pernai keliais taskai auksciau nei Monaco, taciau kaip minejau, jau sezono starte Monaco susigadino situacija is kurios islipti buvo praktiskai neimanoma misija. Pasirengimo metu zaide tris rugntynes, nei vienos pergales, priesininkai is Ligue 2 ir treciosios lygos. Nieko gero nematyt. Transferu metu neteko dvieju svarbiu zaideju, atvyko i komanda berods vos trys zaidejai is Lyon jaunimo komandos, tad kazko itin gero tiketis butu naivoka.
Praeita sezona abu tarpusavio susitikimai baigesi nulinemis lygiosiomis.
Renkuosi Monaco pergale, kurie turi solidzia komanda Ligue 2 mastu, puiku treneri, bei ambiciju turinti investuotoja. Nemazas stimulas turetu buti ir sirgaliams palaikant savaja komanda, kuri Prancuzijoje turi gana slovinga istorija.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)