Select your timezone: Select
Laikas

Linfield - B36 Troshavn

07/03 21:45
Added 2012/07/03 18:42 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 5

Pick: Linfield (Linfield -1.5) @1.720 7/10 -7.00

Prasideda Cempionu lygos atranka. Siandien bandom eiti su Linfield kurie namuose tikrai pajegus nugaleti uztikrintai svecius.
Seimininkai is Airijos, uztikrintai laimeta lyga pernai metais. Apskritai, tai tituluociausias Airijos klubas, kiekvienais metais kovojantis del titulo ir labai daznai ji iskovojantis, pernai tai padare be vargo. Sveciai is Fareru salu, ten futbolas labai zemo lygio, zvejai susirinke zaidzia po darbu ir tiek.. Gal labai nuvertinu pastaruosius, taciau skirtumas tikrai nemazas tarp komandu. Kiekvienais metais Linfield sukovoja atrankoje, tiesa priesininkai jiems iskrenta tikrai pajegus, siemet nuskilo ir turi eiti tolyn. Pliusai tie siai komandai, kad zaidzia namuose, cia jie atrodo labai galingai ir gali sutriuskinti be vargo siandieninius priesininkus. Kitas dalykas, komanda turejo i valias laiko pasiruosti siam macui.. Sezonas pasibaiges senokai, tiksliau jau naujajam vyksta pasiruosimas ir reikia tiketis bus pasiruosta tinkamai. Siandien jis prasideda, o pries tai buvo dvi rungtynes draugiskos, 4:2 nugaleti Carrick Rangers futbolininkai ir 1:1 suzaista su Bangor City is Welso. Nuovargio jokio neturetu jausti, viskas vyko pagal plana, tad reikia tiketis bus tinkamai isstudijuoti varzovai.
Apie svecius nelabai kazka galiu ir pasakyti... Cempionatas siuo metu Fareruose vyksta ir Torshavn ten kolkas atrodo silpnokai.. Paskutiniai keli isvyku macai isvis apgailetini. Paskutines rungtynes zaide pries 4d., tad galbut bus ir kazkokio nuovargio, vis tik visos sudeties neisrotuosi. Po ilgos pertraukos gryzta i sia atranka, tad kazko daug tiketis butu naivoka, na bent isvykos mace. Favoritas daugiau nei aisku su zymiai daugiau pliusu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)