Select your timezone: Select
SureBet

Rusija - Graikija

06/16 21:45
Added 2012/06/16 14:46 | 0 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 5

Pick: Over (2,5) @100 8/10 -8.00

Susitinka stipriausia grupes komanda pries ko gero silpniausia. Jei cekai nugali lenkus, tai rusams reik pergales, kad uzimt pirma vieta grupeje. Dar po pirmo turo rusu treneris sake, kad sieksim grupeje iskovot 9 taskus, na dabar reiks laimet ir pasitenkint bent tais 7 taskais. Graikus i kita etapa gali isvest pergale pries rusus ir lygiosios ceku lenku matche (arba pergale pries rusus > 2 ivarciais), matyt jie vieni tik ir tiki dar tokiu stebuklu todel pabandys siandien laimet, o tai reiskia, kad rusams atsivers daug erdviu. Rungtynese su cekais rusai jau parode, kas nutinka prie tokiu aplinkybiu. Toliau laukiam Kerzakovo ivarcio ir Dzagoevo show tesinio.
Graikai neblogai atrode tiek su cekais, tiek lenkais antram keliny, jei jie sulipdytu tokius abu kelinius sansu siandien turetu, bet siand varzovas pats stipriausias, tai teoriskai ta padaryt bus dar sunkiau. Visgi graikai turetu siandien atiduot daugiau jegu nei rusai, rusai blogiausiu atveju pasitenkintu ir antra vieta, graikai gi zino, kad 99proc po siu varzybu teks vaziuot namo, tai jegu tikrai neeikvos. Turetumem pamatyt daug ataku tiek i viena tiek i kita puse, neturetu kamuolys ilgai issilaikyt aikstes viduryje, nebent rusai ikyriai ten ji stumdys (nors iki siol to nebudavo, tikesimes islaikys rusai savo stiliu).
Rusu ir graiku varzybose per 4 rungtynes pelnyta 12 ivarciu (3,0 vidurkis) (7 rusu varzybose + 5 graiku). Siandien nei vienu nei kitu neturetu slegt didele atsakomybe ir jaudulys, visai butu logiska, jei siandien rusai laimetu 2-1 ar 3-1

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)