Select your timezone: Select
SureBet

Vokietija - Portugalija

06/09 20:45
Added 2012/06/07 15:25 | 0 thanks
  • Yes: 65.2%
  • No: 19.7%
  • No Opinions: 15.2%
  • Voted: 66

Pick: Over (2.5) @-101 8/10 -8.00

Pirmos rungtynes abiems komandoms EURO2012. Abi komandos atakuojancio stiliaus. Uztenka pamineti vokiecius, per paskutines 10 ju rungtyniu buvo pelnyti 48 ivarciai, tik paskutinese su zydais 2. Bet ir ten vokieciai neisnaudojo nemazai puikiu progu, kas butu nepateisinama Europos cempionate, be to zaide lyjant lietui, kas trukde Manschaftui pademonstruot visa savo potenciala puolime. Vokieciu treneris Low idiege i zaidima ispaniska maniera, vokieciai labai gerai kontroliuoja kamuoli ir susikuria nemazai progu net ir pries poziciskai sustatyta klampia gynyba. Be to turi tokiu meistru, kaip Schurrle, Schweinsteiger ar Kross, kurie gali issaut ir ish 30 metru. Puolimo smaigalyje zmogus-uzdarytuvas Gomez, prie kurio prilimpa visi kamuoliai. Yra veteranas Klose, kuris galetu but labai efektyvus pries zemesnius gynejus, nors persoka ir aukstesnius uz save. Miuleris, Ozilas, i puolima sekmingai gali pasijungt Khedira, krasto gynejas Lahm. Zodziu neissemiamas potencialas;] Gynyboje pas vokiecius spragos, nes deja visa talentinga jaunimo karta mieliau renkasi must ivarcius nei gintis. Bet ta taktika geriausia gynyba - puolimas, visai neblogai veikia.
Gaila, kad Cristiano Ronaldo neturi maiso pinigu 😂, nes jis pastatytu viska uz savo komandos sekme sitame cempionate. Pasitikejimo kaip visada portugalams ir ju lyderiui netruksta. Puolime dideliu zvaigdziu neturi, Postiga, Almeida nelosia elitiniuose klubuose, bet problemu turetu kelt tas pats Ronaldo ir Nani virazai kraste. Be to, jei jau tokios ambicijos, tai ir su vokieciais tikrai neuzsidarys gynyboj ir manau sukurs tikrai nemazai progu.
Paskutines varzybos tarp siu komandu 2008m vyko Bazelyje, tada vokieciai laimejo 3-2. Reikia tiketis, kad startinis jaudulys nesutrukdys abiems ekipoms pademonstruot auksciausia klase ir ivarciu fejerverka, na uztektu bent 3 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)