Select your timezone: Select
DH12

Sparta and K - UMMC Jekaterinburg

03/30 15:30
Added 2012/03/30 12:34 | 0 thanks
  • Yes: 64.3%
  • No: 35.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 14

Pick: Over (Sparta (+5.5)) @1.700 8/10 -8.00

Sveiki. Dar viena diena moterų Eurolygoj. Pirmasis mačas šiandien kaip ir minėjo kolega Tommyyysss ispanėm nieko nebereiškia, todėl lenkių fora visiškai logiška. Vėlesnis mačas tarp Fenerbahce ir Rivas ekipų kova dėl pirmos vietos grupėje ir atrodo jog vertėtų imt namie žaidžiančias Fene ekipą, tačiau vakar ekipa neteko savo lyderės Penny Taylor tad neapsigaukit. Paskutinis mačas tarp dviejų outsaiderių, Galos ir Schio. Aš tuo tarpu pamėginsiu pasipelnyt iš dviejų Rusijos ekipų mačo. Mačas tiek vienai, tiek kitai ekipai labai svarbus. Abi turi po vieną pergalę ir vieną pralaimėjimą. Abi nusileido Ros Casares ekipai, nors Sparta vedė visas varžybas, UMMC pralaimėjo Casares be jokių ceremonijų. Ir abi ekipos pasitvarkė lenkaites Wisla. Žiūrėjau vakar mačą tarp UMMC ir Wislos, na absoliučiai niekuo nenusileido lenkės, tačiau mačo pabaigą sužaidė nekaip, nors likus iki varžybų pabaigos vienai minutei rezultatas buvo 60:59 UMMC naudai.
Trumpai apie ekipas. Sparta kaip jau anksčiau minėjau nebėra tas klubas kuris buvo laikais kai jam vadovavo Šabtajus Kalmanovičius. Nupirktos trys stiprios legionierės C.Dupree, S.Augustus ir R.Hammon. Aplink jas bandoma sulipdyt europietes ir vietines ruses. Kas stebina šiame turnyre tai Spartos pataikymo procentas iš trijų taškų zonos. Puikiai merginos atakuoja iš toli, taip kompensuodamos taškus iš baudos aikštelės. Kaip ir minėjau anksčiau susilpnėjęs Spartos priekis. Nėra Irinos Osipovos, tad belieka Kuzina ir Dupree. Bet su tokiu pataikymu kokį čia demonstruoja Sparta manau bus labai sunku UMMC ekipai.
Apie UMMC. Lietuvių trenerių vadovaujama ekipa ir mano akim vadovaujama labai nevykusiai. Pirmiausia ką padarė Paulauskas atvykęs į UMMC tai prisiviliojo tuo metu ekipai tikrai nereikalingą Sue Bird. Kadangi ekipa turėjo per daug amerikiečių, UMMC treneriai nusprendė atsisakyt C. Pondexter kuri mano akim buvo geriausia UMMC žaidėja. Atvykusi Sue Bird pasirodė esanti visiškai be formos ir tai labai pakenkė ekipos rezultatams. Labai silpnai atrodo gynėjų grandis UMMC. Be visa to, tai pačiai Sue Bird buvo sulaužyta nosis, todėl jos žaidime jaučiamas diskomfortas. Į įžaidėjos vietą Paulauskas priverstas statyti tipinę SG Deana Nolan, nes pamainos kaip ir nelabai turi Bird UMMC treneriai. Nežiba ir po traumos sunkiai atsigaunanti Marija Stepanova. Ekipoje galima išskirt bene tris žaidėjas: Candice Parker, Sandrine Gruda ir Olga Arteshina, kurios individualiai yra stiprios žaidėjos.
Na mano akim 5 taškų fora tokiame mače tikrai yra saugi. Laukiu čia atkaklios kovos, nes pergalės kaina yra labai svarbi. Ekipos mano akim lygios ir jai Sparta išlaikys tokį pataikymo procentą kokį jos čia demonstruoja tai gali iškovot ir pergalę, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)