Select your timezone: Select
DH12

Buffalo Sabres - Montreal Canadiens

03/22 01:00
Added 2012/03/21 11:12 | 0 thanks
  • Yes: 95.0%
  • No: 5.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 20

Pick: Buffalo Sabres (Buffalo Sabres laimės (su pratęsimu, be baud. ser.)) @1.750 8/10 +6.00

Sveiki. Dar vienas labai neblogai atrodantis mačas šiąnakt iš NHL. Komandų tikslai šį sezoną skiriasi. Jai Canadiens sėdi užtikrintai rytų konferencijos dugne, tai Sabres ekipa reali kandidatė įšokt į playofus, tad ekipai kiekvienas taškas aukso vertas. Buffalo ekipai šiąnakt buvo labai naudingas pagrindinės persekiotojos dėl 8 vietos Jets pralaimėjimas Penguins ekipai, todėl šiandien galvojama tik apie pergalę. Sabres po 73 mačų turi 78 taškus ir nuo 8 vietos užimančios Capitals ekipos, kuri turi 80 taškų po 73 mačų teskiria pora taškelių ir šiandieninės pergalės atveju kyla bent jau trumpam į aštuntą vietą, kas labai svarbu ekipai psichologiškai. Paskutiniame mače Sabres nušlavė dar vieną rytų konferencijos autsaiderį Tampa Bay Laightning ledo ritulininkus 7:3 taip tik dar kartą patvirtindamas mano nuomonę jog bus stengiamasi rinktis taškus prieš antroje lentelės pusėje esančias ekipas. Sabres laukia labai neprastos artimiausios 4 varžybos. Po mačo su Canadiens, ekipa žais su Rangers (sezono lyderiai) tada laukia Wild ekipa (prieš kurią tikiuos bus siekiama susirint taškus) tada mačas su pagrindiniais konkurentais šiai dienai dėl 8 vietos Caps ekipa ir seriją užbaigs mačas su įspūdingą formą demonstruojančiais Penguins ledo ritulininkais. Na tvarkaraštis tikrai neprastas, todėl reikia rinktis visus galimus taškus prieš tokias kaip Canadiens ekipa.
Kas dėl formos tai Buffalo ji visai neprasta: iš paskutinių 10 - 6 laimėjo, 2 gavo, 2 po OT
Canadiens - 4 laimėjo, 3 gavo, 3 SOT. Paskutinės pralaimėtos dar vienai autsaiderei NY Islanders 3:2 OT.

Apie žaistus mačus. Jų 2011m. buvo du: 3:1 ir 3:2 pergales šventė Sabres.
2012 m. jų buvo trys: 3:1 ir 3:2 Sabres pergalės, bei vieną pergalę 4:3 šventė Kanados atstovai. Lengvos matematikos pagalba matome jog H2H 4:1 Sabres naudai.

Kas dėl traumų: Canadiens - tikrai nebus Bryano Giontos, Traviso Moeno, Raphaelio Diazo, Scotas Gomezas ir Tomašas Kaberle po klaustuku.
Sabres - nebus Jocheno Hechto, Matt Ellis ir Nathan Gable\\\'as po klaustuku.

Tiesiog argumentas pagrindinis būtų toks jog, jai norima svajot apie playofus, prieš tokius kaip Canadiens turi rinktis taškus, o kaip bus pamatysim. Imu su OT, nes paskutines dvi Montreal ekipa kaip tik ir baigė po OT, tačiau manau kad susitvarkys per pagrindinį laiką.
P.S - dar labai gerai atrodo Sabres 2,5 over, per 5 mačus visus kartus Sabres overino, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)