Select your timezone: Select
DH12

Caja Laboral - Unicaja

03/18 19:00
Added 2012/03/18 11:50 | 0 thanks
  • Yes: 88.9%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 27

Pick: Caja Laboral (Caja Laboral pranašumas (-6.5)) @1.650 8/10 +5.20

Na pamačius komandų pavadinimus atrodo jog laukia tikrai įdomi kova, tačiau komandų lygis šiais metais skiriasi kaip diena ir naktis. Caja iškrito netikėtai anksti iš Eurolygos ir visas dėmesys sutelktas į reikalus Ispanijoj. Grįžo į ekipą po traumos Maciejus Lampe taip užpildydamas spragą centro pozicijoje. Puikiai sukomplektuotas kolektyvas. Kiekvienoje pozicijoje yra po du lygiaverčius žaidėjus, todėl Duško Ivanovičius gali įvairiai laviruot sudėtimi.
Kas apie Malaga tai šis sezonas atrodė daug žadantis, tačiau komandos lyderius sezono viduryje pradėjo kamuoti traumos. Buvo iškritęs ir Joelis Freelandas, E.J Rowlandas, Kristaps Valteris, tai labai atsiliepė komandos rezultatams. Šiuo metu ekipa taip pat nėra pilnos sudieties. Nepasirodys šiandien Jorge Garbajosa, labai svarbus žaidėjas komandoj. Nežaidė paskutinėse varžybose ir dar vienas labai svarbus veikėjas ekipoj Tremelis Dardenas. To pasekoje, į ekipą atvyko jaunasis ispanų talentas Alexas Abrinesas iš Malagos jaunimo ekipos ir pritapo jis komandoj tikrai neblogai. Paskutinėse varžybose prieš Estudiantes pelnė 31 tašką, tačiau pažiūrėjus į kitų ekipos narių pasirodymą, nei vienas nesurinko nė 10 taškų. 9 pelnė Zoričius, 6 Freelandas. Komanda dėlioja kontūrus jau kitam sezonui. Susitarta su Zagreb lyderiu Krunoslavu Simonu, todėl po presingu turėtų jaustis pagrindinis Malagos atakuojantis gynėjas Geraldas Fitchas jog jo dienos klube suskaičiuotos.
Žinant ką reiškia Ispanijoj namų aikštė, kokios šiuo metu komandų formos ir sudėtys, turėtų Caja susitvarkyt dviženkle persvara. Imu su mažiausia rizika, tačiau visai neblogu koe, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)