Select your timezone: Select
DH12

Torpedo - Dinamo Moscow

03/13 17:00
Added 2012/03/13 15:38 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 3

Pick: Torpedo @2.000 8/10 -8.00

Sveiki. Konferencijų pusfinaliai KHL lygoje ir jai pirmam mače tarp SKA ir Atlanto favoritas daugmaž aiškus, tai antroje poroje tarp Torpedo ir Dinamo namų ekipa kaip pirmam mačui šiek tiek nuvertinama ir reikia bandyt tuo naudotis.
Torpedo šiais metai tapo tikru atradimu KHL lygoje. Užimta antra vieta konferencijoj, sezono galas sužaistas įspūdingai ir geriausia forma įgyta būtent jo pabaigoje. Ekipa labai stipri namuose. Reg. sezone užėmė penktą vietą pagal namuose pelnytus taškus. Jų iškovota net 58. Iš 27 žaistų mačų namie, ekipa iškovojo 17 pergalių, 5 kartus pralaimėjo, 2 SOL, 2 SOW ir 1 OTL. Ekipa suburta tikrai galinga. Pirmaisiais smuikais griežia vienas geriausių gynėjų lygoje pagal pelnytus taškus Juuso Hietanenas, puolėjai Markas Thornbergas, Dimitrijus Makarovas, Alexėjus Ugarovas, Mikhailas Varnakovas. Vartuose Vitalijus Kovalis, kuris reg. sezone turejo 93% SV. Pirmajame playofų rate ekipai teko grumtis su kovingaisiais latviukais Rygos Dinamo. 4:3, tokiu rezultatu baigėsi ta serija. Torpedos laimėjo 3 iš keturių varžybų namie, taip parodydami jog yra namų komanda.
Apie Dinamo. Kaip ir buvo galima tikėtis Dinamo užėmė aukštą vietą reg. sezone. Ekipa ilgą laiką turėjo rimtų problemų su puolimu sezono metu iš UFO\'s persiviliojo Jakubą Klepišą, tačiau šis dedamų į jį vilčių nepateisino. Sezonui artėjant į pabaigą ekipa iš Vityaz ekipos persiviliojo jaunąją Rusijos rinktinės žvaigždę Mikhailą Anisiną, kuris turėtų užaštrint žaidimą puolime, tačiau jam trūkstą dar patirties tokio lygio varžybose ir kažkokių stebuklų tikėtis iš jo neverta. Komanda surinkta tikrai lygi, sunku kažką išskirt. Komanda kaip ir buvo galima tikėtis pirmam playofų raunde nunešė Minską, kuris sezono gale atrodė tragiškai lyginant su reg. sezonu. Daugiausia taškų komandoje (vos 19) turi puolėjas Marekas Kvapilas, tai parodo ant kiek komanda yra lygi. Stipri Dinamo gynėjų grandis, tačiau šiai dienai ji išretinta traumų: ekipoj nebus vieno pagrindių gynėjų Alexandro Boikovo, Maximo Velikovo, bei svarbių puolėjų Deniso Tolpeko bei Artyomo Černovo. Torpedo komandoje iš svarbesnių figūrų nebus tik puolėjo Matto Elliso.
Viską susumavus, man koe 2 už namus tikrai atrodo gražiai. Visgi namuose ši komanda skina visiem favoritam galvas šį sezoną. Einu su mažu underdogu Torpedom, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)