Select your timezone: Select
DH12

Anzhi - Spartak Moscow

03/12 17:00
Added 2012/03/12 12:00 | 0 thanks
  • Yes: 64.3%
  • No: 35.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 28

Pick: Anzhi @2.300 8/10 -8.00

Sveiki. Šiandien laukia įdomus mačas Rusijoje, kur turtingasis ir labai dideles ambicijas puoselėjantis Dagestano klubas Anži, priims Rusijos sostinės atstovus Spartak.
Na Anži kaip tikriausiai jau žinot drebina rinką pirkiniais. Iš Inter ekipos nupirktas Eto\'o, iš Chelsea Zhirkovas, gynybos grandis sustiprinta vienu geriausių Anglijos Premier lygos vidurio gynėjų buvusiu Blackburn ekipos nariu Sambu. Roberto Carlosas šiais metais daugiau į aikštę nebežengs, nes yra paskirtas rūpintis klubo infrastruktūra. Ekipai betrūko gero stratego, kuris galėtų sulipdyt šias žvaigždes su kitais ekipos nariais. Ir štai prie posto paskirtas ne bet kas, o olandas Hiddinkas, kuris yra tikrai geras specialistas ir žino ką reiškia dirbti Rusijoje, nes tenai trinasi jau daug metų. Kova Rusijos Premier lygos Championship groupe verda labai atkakliai. Jai lygos lyderį Zenitą Anži klubui bus sunku pasivyt (Zenitas pirmas grupėje su 67 taškais), tai nuo antros vietos užimančius CSKA juos teskiria vos 6 taškai. Šiandieninės pergalės atveju, Anži kyla iki 4 grupės vietos ir iš ten išmeta ne bet ką, o šiandieninį savo varžovą Spartaką.
Anži jau turėjo šiais metais vieną mačą Premier lygoje vadovaujant Gusui, ir Maskvoje šventė pergalę prieš Dinamo ekipą 0:1.
Spartakas tuo metu buksuoja. Paskutinė iškovota pergalė vasario 7 dieną, Cope de Sol turnyre prieš Copenhageną. Vėliau sekė draugiškų varžybų ciklas, kur neiškovota nei viena pergalė. Nusileista Kijevo Dinamo 0:2, sužaista lygiosiomis su Malaga 2:2, pralaimėta Molde 0:3 ir jau Premier lygoj sužaista lygiosiomis su Kazanės Rubinu 1:1.
Palanki situacija šiandien yra Anži imt antrą pergalę iš eilės, todėl aš keliauju su Dagestanu, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)