Select your timezone: Select
DH12

Ak Bars Kazan - Salavat UFA

03/01 17:00
Added 2012/03/01 11:43 | 0 thanks
  • Yes: 64.3%
  • No: 35.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 14

Pick: Ak Bars Kazan @1.800 8/10 -8.00

Na ir beabejo įdomiausia pora šioje šiuose Playofuose. Praeitų ir užpraeitų metų čempionai šiandien pradeda savo seriją Kazanėje. Na komandų manau pristatinėt tikrai nereikia kas nusimanot šiek tiek Rusijos ledo rituly. Tai ko gero dvi stipriausios pastarojo dešimtmečio komandos Rusijoje.
Barsai iškovojo šiais metais sau kiek neįprastą ketvirtą vietą divizione. Paskutiniuose mačuose žaidimas kiek bangavo: namie nusileista Dinamo iš Maskvos 2:3 (žaidžiama buvo po pertraukos ir nebuvo kelių svarbių žaidėjų Ak Bars komandai dėl atstovavimo nacionalinei komandai), tada pergalė namie prieš šiais metais labai stiprią Torpedo ekipą 4:3, pralaimėjimas išvykoj 4:3 Omskui, pergalė 2:6 prieš Magnitką ir nieko nebelemiantis pralaimėjimas prieš Yugrą 5:4. Artėjant prie sezono tiesiosios Ak Bars sustiprino savo sudėtį labai pajėgiais žaidėjais. Pirmiausia iš Severstal ekipos buvo nusipirktas čekų tankas Jozefas Straka, kuris per 36 varžybas Cherepovets ekipoj buvo pelnęs 11G ir 10ASS. Per 13 sužaistų mačų už Ak Bars, čekas jau spėjo pelnyt 4G ir 2ASS. Toliau ekipą papildė vienas talentingiausių jaunųjų Rusijos puolėjų, Čechovo Vityaze žibėjusiu, pasaulio jaunimo čempionu Artemy Panarinu. Ir galiausiai ekipą sustiprino dar vienas žaidėjas, tai buvęs Spartak ekipos vartininkas Ivanas Kasutinas. Žaidėjas atrodo atėjęs iš vienos prasčiausių ekipų KHL, tačiau asmeniškai jam sezonas buvo tikrai geras. Pridėjus prie šių naujokų senąją AK Bars gvardiją A.Morozovą, D.Zaripovą, I.Nikuliną, J.Immoneną, N.Kapaneną, E.Medvedevą, A.Tereshenko, kompanija atrodo tikrai labai rimta surinkta, beliko tik treneriui atlikt darbą suskirstant juos į tinkamas linijas.
Apie svečius esu rašęs ne kartą, todėl daug nesikartosiu. Galiu tik pasakyt jog ekipą nepasipildė naujais žaidėjais, grįžo po traumos tik keli ekipos nariai, kurie nėra pirmais smuikais grojantys žaidėjai. Komandą kaip ir visą sezoną temps ta pati gvardija: A.Radulovas, S.Zinovievas, I.Grigorenko, V.Kozlovas, O.Saprykin, P.Schastlivy. Paskutiniai penki mačai komandai sekėsi skirtingai. Namie įveikti Torpedo 6:4 ir Dinamo 2:0, tada sekė trys pralaimėjimai iš eilės: Yugrai 4:3, Omskui 5:2 ir Magnitkai 4:3. Didžiausia ekipos bėda vartininkas. Tragiškai atrodo Erikas Ersbergas, o keitimų jam kaip ir nėra, nes Vitalijus Kolesnikas yra traumuotas, o Nikita Davydovas anot trenerių dar yra per jaunas žaidėjas. Per 5 mačus, UFA sugebėjo prasileist 17 įvarčių, o tau daug ką pasako apie problemas su vartininkais.
Šių komandų H2H šį sezoną yra 3:2 UFA naudai:
Bars Kazan Salavat Ufa 3 : 2
Salavat Ufa Bars Kazan 5 : 4
Bars Kazan Salavat Ufa 0 : 1
Salavat Ufa Bars Kazan 0 : 4
Salavat Ufa Bars Kazan 2 : 1

P.S peršasi mintis kad geriau imti namų komandos 2.5 over, tačiau čia playofų pirmas mačas ir į over/under čia tikrai kol kas nelysčiau, sėkmės


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)