Select your timezone: Select
DH12

Omsk Avangard - Amur

03/01 14:00
Added 2012/03/01 10:56 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 10

Pick: Over (Amur Khabarovsk pranašumas (+1.5)) @1.750 8/10 -8.00

Taigi ilgai laukti playofai KHL lygoje. Pirmasis dienos mačas tarp šeimininkų Omsko bei svečių iš Sibiro Amur ekipos. Na jei sezono vidury atrodė, kad Omskas atrodo labai nekaip, tai prieš sezono finišo tiesiąją komanda įgavo pagreitį ir įgavo pačią geriausią formą. Pirmiausia buvo nugalėtas Sibiras 1:4 (nieko nebelemiančios varžybos namų komandai), paskuij 1:4 Novokuznetskas (vėl nieko nelemiančios varžybos namų komandai), tada minimaliu skirtumu namie įveiktas Ak Bars iš Kazanės 4:3 (grubios naujo Ak Bars ekipos vartininko Kasutino klaidos lėmė tą pergalę), bei namie įveiktas praeitų metų čempionas UFA 5:2 ir taip iškovota svarbi antra vieta divizione. Tiesa paskutiniame ture namie nusileista Niznekamskui. Atrodo ekipa tikrai neprastai, susigrąžintas Denisas Platonovas iš UFA ekipos, kuris taip ir nerado vietos UFOj. Tačiau šiandien prasideda naujas etapas ir reikia pamiršt apie reguliarujį sezoną. O į Omską atvykta labai neparankus Avangardui Amuras.
Amuras sezoną pradėjo kaip uraganas, šlavė visus nuo kelio ir su Traktoriu buvo laikomi didžiausiomis staigmenomis šio sezono. Tačiau vėliau ekipa pateko į šiokią tokią duobę ir po kelių iš eilės pralaimėjimų nusmuko į lentelės vidurį. Amūras labai stiprus namie, tačiau jai galvojama apie kitą etapą, reikia bent vieną pergalę vežtis iš Omsko. Paskutiniuose penkiuose mačuose Amūras nugalėjo namie kaimynus Yugra 4:1, nušlavė stiprią Magnitkos ekipą 4:0, nugalėjo Maskvos srities Atlantą 1:4, nusileido SKA 5:2 ir niekam nebesvarbiam mače pralaimėjo Rygai 3:2.
Kaip jau minėjau, Amūras labai neparankus varžovas šeimininkams. Keturi paskutiniai mačai baigėsi trimis Amūro pergalėmis ir vienu pralaimėjimu:

Avangard Omsk 1:2 Amur Khabarovsk
Avangard Omsk 3:2 Amur Khabarovsk
Amur Khabarovsk 2:0 Avangard Omsk
Amur Khabarovsk 3:1 Avangard Omsk

Taigi svečių pliusinė tikrai verta dėmėsio. Vieną kart Omskas tik yra įveikęs šį sezoną svečius ir tai minimaliu skirtumu. Jai sibiriakai nori svajot apie kitą raundą, turi namo vežtis bent vieną pergalę iš Omsko, todėl tikiuosi šiandien atkaklios kovos ir vienos ar kitos ekipos pergalės minimaliu skirtumu, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)