Select your timezone: Select
DH12

Suomija - Rusija

02/09 18:00
Added 2012/02/09 11:11 | 0 thanks
  • Yes: 76.9%
  • No: 23.1%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 26

Pick: Suomija @1.900 8/10 -8.00

Sveiki. Dar vienas Euroturas ir dabar veiksmas keliasi į Rusijoje pergalę šventusios Švedijos sostinę Stokholmą. Tačiau pirmasis mačas vyks Suomijos sostinėje Helsinkyje, kur principiniai varžovai suomiai ir rusai išbandys jėgas. Mačas anot organizatorių turėtų vykt po atviru dangumi, panašiai kaip NHL lygoj HARDWOOD CLASSIC games, o žinant kaip dabar Europą yra sukaustę šalčio gniaužtai nuo to darosi tik įdomiau. Rusų treneris kažką kalbėjo jog jai bus daugiau nei -20 savo žaidėjams neleis žaist, tačiau aš tuo netikiu ir esu įsitikinęs jog čia tik tušti plepalai, o ir patys žaidėjai norės save išbandyti tokiam mače. Tarp šių komandų mačai visada vyksta labai įtemptai, nesvarbu kokie žaidėjai tuo metu atstovauja ekipai.
Rusai čia atvyko su labai jau eksperimentine rinktine. Zinula kaip ir buvo žadėjęs kiekviename Euroture bandys vis kitokias žaidėjų variacijas. Ir čia rusai atsiveža vėl naują ekipą. Iš senosios gvardijos galima turbūt išskirt tiktai Iliją Nikuliną, bet ir pastarasis yra po traumos. Rusų strategas šiam turnyrui rinkosi daugiausia žaidėjų iš SKA ekipos: Tikhonov Viktor, Yezhov Ilya (epizodinis žaidėjas SKA ekipoj), Rybin Maxim, Artyukhin Evgeny, Tarasenko Vladimir. Pastarieji trys ir yra ryškiausios rusų žvaigždės šiame turnyre. Jiems turėtų talkint Zherdevas ir Kuznetsovas. Labai didelis nuostolis rusam buvo jog į Euroturą neatvyko pagrindinis ekipos vartų sargas, kuriam jau prognozuojama vieta vartuose ir Olimpiadoj Sočyje Konstantinas Barulinas, taip pat nėra kapitino Morozovo ir didžiausios žvaigždės šiuo metu žaidžiančios Rusijoje Radulovo.
Suomiai tuo tarpu šiam mačui surinko tikrai labai pajėgią ekipą. Vartuose stovės puikią formą demonstruojantis Magnitogorsko Metalurgo vartininkas Ahonenas Ari, atvyko stipriausi gynėjai ir puolėjai šiuo metu rungtyniaujantys Europoje. Už suomius sutiko žaist net ir Maskvos Dinamo žvaigždė Leo Komarovas. Nors jo pavardė skelbia kad jis rusas, tačiau žaidėjas yra gimęs Suomijoje ir pasirinko atstovauti Suomijos nacionalinei komandai.
Trumpai apibendrinus, imu šeimininkus suomius. Jie tokios šventės proga prie pilnutėlių tribūnų turėtų su papildoma motyvacija įveikt olimpiadai besirengiančius ir sudėtį bandančius rusus kurie turi nuostolių. Tikiuosi gražaus mačo ir Suomijos pergalės, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)