Select your timezone: Select
DH12

SKA S.Petersburg - Atlant Mytishi

12/28 17:00
Added 2011/12/28 14:36 | 0 thanks
  • Yes: 84.6%
  • No: 15.4%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 13

Pick: SKA S.Petersburg (Pagrindinis laikas) @1.700 7/10 +4.90

Įdomus mačas laukia šiandien KHL lygoje. Žvaigždžių kupina SKA ekipa egzaminuos labai neblogą formą pastaruoju metu demonstravusią Maskvos srities Atlant ekipą. Apie namus esu jau rašęs ne vieną kart. Na ekipa subalansuota įspūdingai, užimama pirma vieta KHL lygoj, daugiausia mušanti, na žodžiu subalansuota visais aspektais, prie vairo vienas geriausių specialistų, dar pernai Atlant ekipai vadovavęs ir su ja iki KHL finalo nuėjęs slovakas Milošas Riha. Ekipa turi labai stiprų švedų trejetą, kuris ir pirmauja ekipoj pagal pelnytus taškus.
Apie svečius trumpai. Turėjo įspūdingą seriją Atlant ekipa, nepralaimėjo 11 varžybų iš eilės, o viso to priežastis naujas strategas iš Švedijos, kuris labai greit surado kalbą su žaidėjais ir puikiai pritapo kolektyve. Tačiau po tokios ilgos serijos beabejo turėjo žaidimo kreivė pradėt leistis žemyn ir to pasekoje Minske pralaimėta Dinamo ekipai 3:2 ir vos išneštas sveikas kailis prieš vieną čempionato autsaiderių Lev ekipą iš Slovakijos (4:5 OT).
Ekipoje šiuo metu labai gerą formą demonstruoja dar pernai NHL Filadelfijos Flyers gretose rungtyniavęs Nikolajus Zherdevas, taip pat Rusijos rinktinės vartininkas Konstantinas Barulinas. Ekipą prieš sezoną sustiprino viena ryškiausių Rusijos ledo ritulio žvaigždžių, ilgametis Montreal Canadiens ir Otavos Senators žaidėjas Alexejus Kovaliovas, tačiau persekioja jį traumos ir nors dabar jau yra atsigavęs kolkas tik įgaudinėja formą. Šio žaidėjo sugrįžimas į Rusiją mano nuomone yra grynai taktinis (kaip ir Zherdevo). Visgi žiemos Olimpiada vyks Sočyje, o vietos rinktinėje noris, tad geriau mušt įvarčius KHL, nei būt vidutinioku NHL.
Apibendrinus, man čia tik SKA win. Stipresnė ekipa tiek sudėtim, tiek pranašesnė žaidimu. Principinis mačas tarp Piterio ir Maskvos, anšlagas namų arenoj ir užsivedę armiečiai. Rizikuoju ir imu gryną pergalę, laukiu gražaus mačo su nemažai įvarčių bei laiminga pabaiga, sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)