Select your timezone: Select
Trezegolazo

Mons - Anderlecht

12/27 21:00
Added 2011/12/27 19:20 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 2

Pick: Over (Both teams to score) @-120 8/10 +6.64

Situacija lygoje galite patys paziureti. Motyvacijos siuo atveju netruksta nei vienai komandai. Tik skirtingi tikslai abieju.. Anderlecht kaip ir kiekvienais metais siekia maximumo savoje salyje. Mons siais metais gryzo i auksciausia lyga ir kolkas jiems cia sekasi tikrai neblogai.
Namuose zaidzia isties solidziai. 5w 3d ir 1l. 22imuso, 13 praleido. Beje, pralaimejo butent paskutines namu varzybas, muse visose varzybose bent po ivarti ir daugiau, tiesa paskutinese to padaryti nepavyko, taciau siandien noro bus nemazai, zinant, kad atvyksta toks priesininkas. Vargo cia turejo tiek Gent, tiek Standard, taigi manau, kad lengvo pasivaiksciojimo tikrai gali nesitiketi Anderlecht. Mons stipri namu komanda, sudetis siam vakarui praktiskai optimali. Kas patinka sioje komandoje, kad nevengia zaisti atviro futbolo ir daznai rungtynes pradeda trimis puolejais. Manau nebus isimties ir siandien.
Anderlecht isvykose neatrodo taip galingai kaip namuose, banguoto zaidimo tikrai nemazai. Paskutinese keturiose varzybose isvykoje praleido bent po ivarti, tai tikrai nera ipatingas rezultatas, o zinant, kad siandien laukia tokia stipri namu komanda, vercia suabejoti ar pavyks islaikyti sausus vartus ir siandien.. Siandien turi siokiu tokiu bedu su sudetim, taciau jos nera itin dideles.

Mons registruoti zaidejai sioms rungtynems: Berthelin, Blondelle, Lépicier, Debisschop, Matthys, Van Imschoot, Mombongo, Zola, Sawaneh, Dia, Perbet, Nicaise, Dussenne, Bourabia, Saussez, Werner, Timmermans, Sapina, Monteyne, Makiese

Anderlecht registruoti zaidejai sioms rungtynems: Badibanga, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kljestan, Kouyate, Marecek, Mbokani, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen, Suarez, Wasilewski


Realiai bedu gali kilti cia tik su Mons ivarciu, nes praleisti jie tikrai patys turetu. Vis tik Anderlecht yra stipri komanda, patyrusi, turinti tikrai aukstos klases zaideju. Taciau seimininkams cia motyvacijos tikrai netruks zaisti pries tokia komanda, o ir namuose atrodo tikrai solidziai ir tie geri rezultatai tikrai ne siaip krenta is dangaus.. Pirmas macas baigesi 2:2, kodel to paties negaletumem isvysti ir cia?

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)