Select your timezone: Select
DH12

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks

12/15 02:30
Added 2011/12/14 17:45 | 0 thanks
  • Yes: 56.5%
  • No: 43.5%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 23

Pick: Chicago Blackhawks (2) @1.850 7/10 +5.95

Vėl lendu į šios nakties lyderių mačą iš NHL. Susitinka vakarų konferencijos lyderiai Wild ekipa iš Minesotos ir svečiai antrą vietą užimantys Blackhawks ekipa iš Čikagos. Puikiai rungtyniauja šiais metais Wild ekipa, tai viena didžiausių šio sezono NHL staigmenų. Pasipildė ekipa tokiais žaidėjais kaip D.Heatley, D.Setoguchi. Turėjo ekipa ilgą septynių rungtynių išvykoj seriją ir visas jas laimėjo. Tačiau vakar suklupo prieš rytų konferencijos vieną iš vidutiniokių Winipeg ekipą. Ką tai galėtų reikšt? ogi tai jog mano nuomone ekipa fiziškai pavargo tiesiog, o šiandien laukia ne bet kas, o tris dienas poilsio turėjusi ekipa iš Čikagos. Nemanau jog namų ekipa sugebės atlaikyt vieną geriausių puolimų lygoje propaguojančią Hawks ekipą. Čikagoje visi žaidėjai sveiki, o didysis Hawks ketvertas (Hossa, Kane, Sharp ir Towes) rodo įspūdingas formas. Šie keturi žaidėjai patenka tarp geriausių 16 lygos snaiperių, o tai pripažinkit kaip iš vienos komandos yra tikrai daug. Čikaga per mačą muša vidutiniškai po 3 įvarčius, tuo tarpu Wild ekipa yra 4 lygoj pagal praleidžiamus įvarčius, vidutiniškai po 2.
Labai svarbus dar vienas aspektas šiame mače. Kaip jau sakiau Čikaga yra visiškai pilnos sudėties, ko nepasakysi apie namų ekipą. Joje šiandien tikrai nebus vieno iš pagrindinių puolėjų Devino Setoguchi, Matto Culleno. Antrasis Wild vartininkas Joshas Hardingas antradienį praleido mačą su Winipeg, tačiau šiandien turbūt jau bus. Nebus gynėjo Justin Folko. Puolėjas Pierre-Marc Bouchard antradienį po susidūrimo su Winipeg gynėju ir paliko aikštę nebaigęs mačo, bet tikriausiai jis šiandien žais.
Manau išvykos serijos išvarginta Wild ekipa, prieš uraganinį puolimą demonstruojančius Hawks ledo ritulininkus neatlaikys varžovų primesto tempo ir svečiai išsiveš pergalę. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)