Select your timezone: Select
DH12

Yaroslavl Lokomotiv - Neftyanik Almetyevsk

12/12 17:00
Added 2011/12/12 12:30 | 0 thanks
  • Yes: 63.6%
  • No: 36.4%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 22

Pick: Yaroslavl Lokomotiv (1) @1.650 7/10 +4.55

Sveiki. Rusijos ledo ritulio lyga ir pirmąsias varžybas šiandien čia žaidžia tragiškos lėktuvo avarijos palaužtas, tačiau nesunaikintas ir atsikūręs vienas stipriausių pastarojo dešimtmečio Rusijos klubų Yaroslavlio Lokomotiv. Labai didelis susidomėjimas šiuo maču Rusijoje. Bus transliuojamas tiesiogiai per KHL televiziją, didelis dėmesys žaidėjams ir klubo prezidentui. Pats prezidentas kalbėdamas prieš šį mačą pažymėjo jog klubas turėjo kelis pasirinkimus dėl klubo atgaivinimo. Pirmasis jog KHL komandos būtų sutikusios skolinti kai kuriuos savus žaidėjus Lokomotiv ekipai ir taip ją sugrąžinti į KHL lygą greituoju būdu 😁, tačiau ekipa nusprendė lipdyti ekipą iš jaunimo, kurie turėjo atitikti tam tikrus reikalavimus, turėjo žinot kur jie eina ir atiduoti visą širdį ekipai. Klubo prezidento nuomone, jie patys gali sau iškovoti vietą KHL lygoje, neprašant paramos iš kitų ekipos ir jausti visų gailestį. Patekus į KHL, ekipa planuoja išlaikyt dalį jaunimo ir pritraukti apie 10 patyrusių žaidėjų, sudaryti konkurenciją jaunimo tarpe. Ekipą sudaro žaidėjai gimę 1989-1994 metais. Jaunimas ištroškęs pergalių, neabejoju jog šiandien atiduos visus 100% jėgų, o gal ir daugiau.
Apie svečius deja negaliu pasakyt nieko. Užima jie savo konferencijoj 6 vietą. Paskutinius du mačus žaidė išvykose bei nusileido savo varžovams 4:3 ir 2:1.
Pilna žiūrovų arena, didelis dėmesys šiam mačui, pirmasis mačas ir ištroškę pergalių bei save parodyti kaip puikią pamainą katastrofoj žuvusioms žvaigždėms jaunimas turėtų imt pergalę prieš lygos vidutiniokus. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)